social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Χορταστική» - φιλική- ισοπαλία (2-2) για ΠΑΟ Ρουφ και Αγιους Αναργύρους

«Χορταστική» - φιλική- ισοπαλία (2-2) για ΠΑΟ Ρουφ και Αγιους Αναργύρους

Τους ποδοσφαιριστές τους να αγωνίζονται σε υψηλής έντασης παιχνίδι είχαν την ευκαιρία να δουν ο Στάθης Πανακούλιας στον ΠΑΟ Ρουφ και ο Πέτρος Ζουρούδης στους Αγίους Αναργύρους.

Στο φιλικό που έγινε σήμερα (26/8) στο γήπεδο του Ρουφ, οι δύο ομάδες έμειναν στη «χορταστική» ισοπαλία (2-2), σε ένα ματς που κυριάρχησαν πολλά στοιχεία από αυτά που θα παρουσιάσουν οι ομάδες στα ματς του πρωταθλήματος.

Για τους φιλοξενούμενους το δρόμο προς τα δίχτυα βρήκαν οι Βυζανιάρης και Κωσταδημας, ενώ για την Αούστρια το δρόμο προς τα δίχτυα βρήκαν οι Μανεττας και Παλιουδακης ενώ ο Θερτσαι είχε δοκάρι.

ΠΑΟ ΡΟΥΦ (Στάθης Πανακούλιας) Ρούμπας Μπόκος, Βαλεντίνο, Σαυρον, Βουρνάζος, Πανταζής, Φέγγης, Αναστασίου, Στατήρης, Κουράφαλος, Θερτσάι.

Έπαιξαν ακόμη οι Κουνάδης, Δημακάκος, Ξανθόπουλος, Τοσούνι, Κουσουρίδης, Πετρόπουλος, Γωγιος, Παλιουδάκης, Μανετττας, Καψής, Καγιαντόπουλος, Σειφ, Μιχαλσκι, Ηρακλής, Λαμπίρης.

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ (Πέτρος Ζουρουδης) Χανιώτης, Βυζανιάρης, Ζαρκαδούλας, Δενελάβας, Χαραλάμπου, Τσαμόγλου, Ρουμελιώτης, Κωσταδήμας, Κεχρής, Χριστοδούλου, Ράπτης.

Έπαιξαν ακόμη οι: Γενίδογαν, Ζαχόπουλος, Σκουτέρης, Σκαρλίγκος, Μπελούλιας, Καστόρας, Μπότης.


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35