social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Λύγισε τον Ιπποκράτη η Ιεράπολη (2-1)

Λύγισε τον Ιπποκράτη η Ιεράπολη (2-1)

Παιχνίδι με παθος και ένταση έγινε στο γήπεδο Ορυζομύλων νωρίς σήμερα (6/11) το απόγευμα, με την Ιεράπολη να αποδεικνύεται πιο ουσιαστική και να παίρνει τη νίκη με 2-1 απέναντι στον πολύ καλό Ιπποκράτη.

Στο 25' οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο γκολ, όμως η μπάλα προσέκρουσε στο δοκάρι από το σουτ που επιχείρησε ο Αγγελόπουλος. Στο τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι έθεσαν τις βάσεις της επικράτησής τους. Στο 40' ο Κωνσταντινίδης άνοιξε το σκορ με σουτ από θέση εκτός περιοχής (1-0) και στο 45+1' ο Τσαπουρνής με σουτ έγραψε το 2-0. Ένα λεπτό νωρίτερα (45') είχαν αποβληθεί αντικρίζοντας απευθείας την κόκκινη κάρτα οι Μπογδάνος και Ρουμελιωτάκης για «κοκορομαχία» και αλληλολάκτισμα με τα κεφάλια. Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, συγκεκριμένα στο 52', ο Ιπποκράτης μείωσε σε 2-1 με πλασέ του Σκλαβενίτη, ωστόσο δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στην αντεπίθεσή του. Μάλιστα, ολοκλήρωσε το ματς με εννέα ποδοσφαιριστές, αφού στο 88' αποβλήθηκε απευθείας με κόκκινη κάρτα και ο Κολοβός επειδή σταμάτησε αντικανονικά αντίπαλό του που βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ.

Διαιτητές: Γκίκας, Γιαννόπουλος-Στρίκος

ΙΕΡΑΠΟΛΗ (Χρήστος Κιούρκος): Τσιαντούλας, Μπογδάνος, Βιδάκης, Βιτουλαδίτης, Λαγκαδίτης, Γιαλαμάς (54' Κασιμάτης), Τσαπουρνής, Μπαντής, Σίντρε, Παπανικολάου (81' Μπουρδαμής), Κωνσταντινίδης (90' Σταματίου)

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ (Βασίλης Βόγλης): Καβουρίνος, Κολοβός, Ρουμελιωτάκης, Σκλαβενίτης, Σοϊλές (76' Γκουντουβάς), Σπανουδάκης, Μπότης, Τεννές (60' Στρέμπας), Κλαυδιανός, Αγγελόπουλος (81' Λέκκας).

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35