social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πέρασε -και- από το Ηράκλειο ο Ηλυσιακός (1-2)

Πέρασε -και- από το Ηράκλειο ο Ηλυσιακός (1-2)

Την ασταμάτητη πορεία του συνεχίζει ο Ηλυσιακός στο πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας, πιστοποιώντας κάθε αγωνιστική πως στον 3ο όμιλο αποτελεί το μεγάλο φαβορί για την 1η θέση!

Η ομάδα του Ζωγράφου πέρασε νικηφόρα και από το γήπεδο της Πρασίνου Λόφου, όπου επικράτησε με 2-1 του Ηρακλείου, αξιοποιώντας το εκρηκτικό του ξεκίνημα στο ματς. Χαρακτηριστικό είναι ότι στο πρώτο δεκάλεπτο οι κιτρινόμαυροι βρέθηκαν ήδη να προηγούνται με δύο τέρματα διαφορά από τα γκολ που πέτυχαν ο Κάρδαρης στο 4' με σουτ (0-1) και ο Γαλημίτης στο 10' με πλασέ (0-2). Με την πάροδο του χρόνου οι «νερατζούρι» ισορρόπησαν το παιχνίδι, φτάνοντας μάλιστα στη μείωση του σκορ στο 45' με κεφαλιά του Καλιακούδα (1-2). Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους και για ένα εικοσάλεπτο το Ηράκλειο είχε την υπεροχή, πιέζοντας την αντίπαλη άμυνα, αλλά χωρίς να δημιουργήσει τη μεγάλη ευκαιρία για γκολ. Από την άλλη, ο Ηλυσιακός πέτυχε στη συνέχεια να ισορροπήσει το ματς, πλησιάζοντας μάλιστα σε μία με δύο περιπτώσεις το τρίτο γκολ. Εν τέλει, το 1-2 έμεινε μέχρι τέλους, σφραγίζοντας τις δυναμικές προσπάθειες των ποδοσφαιριστών, σε ένα παιχνίδι που έγινε μπροστά σε περίπου 500 φιλάθλους και στο οποίο ο Περράκης είχε πολύ καλή διαιτησία.

Διαιτητές: Περράκης, Νιδριώτης-Κολλιάκος

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Λουκάς Ρόπας): Ντάλλας, Χαβενετίδης, Λιαπίδης, Ανδρέου, Καλιακούδας, Παρασκευάς, Μούτσος, Χρήστου, Σταυρογιάννης (64' Μπουραζάς), Παρασκευόπουλος, Αυγέρης (43' Γκρέμι)

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Ανδρέας Μαντζούνης): Μπαλασάκης, Κάρδαρης, Χριστόπουλος, Κούτρας, Ρέτζο, Ταχιράι, Κασσιανός, Τσέργας, Γαλημίτης (74' Σινομάτι), Λέκκας (89' Τσουρέας), Άνχελ (82' Βελισσάρης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35