social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Άρεσε ο Απόλλων Χαλανδρίου κόντρα στον Άτλαντα Κυψέλης (1-0)

Άρεσε ο Απόλλων Χαλανδρίου κόντρα στον Άτλαντα Κυψέλης (1-0)

Πολύ καλή εμφάνιση, η οποία δεν αντικατοπτρίζεται από το τελικό αποτέλεσμα, πραγματοποίησε σήμερα (12/11) το απόγευμα ο Απόλλων Χαλανδρίου.

Η ομάδα του Χρ. Βλάχου λύγισε με 1-0 τον Άτλαντα Κυψέλης, έχοντας όμως σειρά ευκαιριών για να πετύχει περισσότερα γκολ. Σκόρερ του τέρματος που έκρινε το ματς ήταν ο Παπουτσής, ο οποίος βρήκε... δίχτυα στο 47' με αριστερό σουτ. Ο ίδιος παίκτης είχε και προσπάθεια στο δοκάρι με ωραία λόμπα μόλις στο 2ο λεπτό. Με αυτή τη νίκη οι κυανόλευκοι διατηρήθηκαν στην κορυφή του 4ου ομίλου στη Β' ΕΠΣΑ και, πλέον, ετοιμάζονται για το ντέρμπι στην Πεύκη.

Διαιτητές: Τζάνης, Παπαηλίας-Αργυριάδης

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛ. (Χρήστος Βλάχος): Τρουπάκης, Παπαδάκης, Νούσης, Ψάλλας (60' Παναγιώτου), Αγγελόπουλος, Νίνος, Μπεθάνης (80' Κούρος), Κανδεράκης, Στεργιώτης (80' Παπαντωνόπουλος), Χαραλάμπους (75' Παγώνης), Παπουτσής (80' Γιουνβί)

ΑΤΛΑΣ ΚΥΨΕΛΗΣ (Δημήτρης Σλεποκούροβ): Λάτσης, Λιβάνιος (55' Μήτσουλας), Τσιτσόπουλος, Ζενέλι (46' Κάινιχ), Κοσμίδης, Καραφλής (55' Τελάι), Κώης, Ζίκα, Σ. Νάσι (86' Σαρίδης), Καβαλιέρης, Μπούσιος (80' Ιβάνοφ).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35