social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νίκησαν και... περιμένουν οι Άγιοι Ανάργυροι 2-0 το Παλαιο Φαληρο

Νίκησαν και... περιμένουν οι Άγιοι Ανάργυροι 2-0 το Παλαιο Φαληρο

Νίκη που ισοδυναμεί με... σχεδόν παραμονή στην κατηγορία πέτυχαν οι Άγιοι Ανάργυροι που επικράτησαν με 2-0 του Παλαιού Φαλήρου.

Η Ένωση θα αγωνιστεί -όπως προκύπτει από την προκύρηξη- σε μπαράζ κατάταξης με την ομάδα που θα τερματίσει στην 12η θέση του 1ου ομίλου της Α' ΕΠΣΑ.

Βέβαια για να έχει νόημα το μπαράζ αυτό θα πρέπει να μην προβιβαστούν στην Γ' Εθνική ο Αστέρας μαζί με τη Νέα Ιωνία και να υποβιβαστεί ο Απόλλλων Σμύρνης ή το Χαϊδάρι.

Σε περίπτωση δηλαδή που υποβιβαστεί ομάδα από την Γ' Εθνική στο τοπικό πρωτάθλημα, και οι δυο πρωταθλήτριες της ΕΠΣΑ πάρουν το εισιτήριο για την Γ' Εθνική, το μπαράζ θα θεωρείται ως μη γινόμενο.

Στο 62' ο Ρουμελιώτης πέτυχε το 1-0 με τον Σιαλμά στο 64 να διαμορφώνει το τελικό 2-0.

Για τους γηπεδούχους δοκάρι είχε ο Χριστοδούλου στο 48'.

Διαιτητής ήταν ο Τσουκαλάς με βοηθούς τους Γκούντα και Σερεβέτα.

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ (Δημήτρης Καλιακούδης) Χανιώτης, Βυζανιάρης, Δενελάβας (80' Ζαρκαδούλας), Ντούμπερετ, Γενίδογαν, Χαραλάμπου, Ρουμελιώτης, Τσαμογλου (46' Σιαλμάς), Κεχρής, Χριστοδούλου (80' Ντελίμπασι), Δεσποτόπουλος (46' Γεωργαμλής).

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Μπάμπης Σούρδης) Μεσσήνης, Λιονής (55' Φίκιρης), Χαραλαμπίδης, Λένγκα (55' Παπαδόπουλος), Αφράτης, Μπένα, Φεντόφορ (71' Αρβανίτης), Παπαδήμας (55' Μακρυγιάννης), Μαυρέλης, Αγκόλι, Βάιας (71' Ανδρέου).


Σχετικά άρθρα

Λευκή ισοπαλία για Αθηναϊκό και Βριλήσσια

ΑΕ Ηρακλειου: Σεφτέ με Ερέκι

Άρης Καλαμακίου - Απόλλων Αθηνών Δάφνη 0-2 [highlights]

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35