social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κορυφή ξανά ο ΓΣ Αργυρούπολης, πέρασε από τη Ν. Ιωνία (1-0 την Ελευθερούπολη)

Κορυφή ξανά ο ΓΣ Αργυρούπολης, πέρασε από τη Ν. Ιωνία (1-0 την Ελευθερούπολη)

Μόλις μία αγωνιστική έμεινε μακριά από το «ρετιρέ» της βαθμολογίας ο ΓΣ Αργυρούπολης και επέστρεψε εκεί!

Οι «πορτοκαλί» πήραν σπουδαίο «τρίποντο» στο δημοτικό στάδιο Νέας Ιωνίας, καταβάλοντας με 1-0 την Ελευθερούπολη, που από την πλευρά της υπέστη τρίτη συνεχόμενη ήττα. Το «χρυσό» γκολ για τους φιλοξενούμενους σημείωσε ο Κωστάκης με πλασέ σε αντεπίθεση στο 44ο λεπτό και αφού πρώτα προσπέρασε και τον γκολκίπερ Στεφάνου (0-1). Οι γηπεδούχοι, παρότι έμειναν στον αγωνιστικό χώρο με αριθμητικό μειονέκτημα στο 54ο λεπτό έπειτα από αποβολή του Σουατζόγλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα, διεκδίκησαν το θετικό αποτέλεσμα και, μάλιστα, «άγγιξαν» την ισοφάριση στο 92ο λεπτό, όταν ο Ψυλλάκης εκτέλεσε φάουλ, ο Τσιτσίλιας έστειλε την μπάλα στο δοκάρι με απόκρουση και πριν εκείνη περάσει τη γραμμή, την απομάκρυνε ως... από μηχανής Θεός ο Μένταυλος!

Διαιτητές: Μητροφάνης, Μπεκιάρι-Παπαγεωργίου

ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ (Πέτρος Αντωνίου): Στεφάνου, Ψυλλάκης, Χαλκιαδάκης, Γκλέτσος (32' λ.τρ. Σουατζόγλου), Βασίλας (48' Τραϊκόπουλος), Μεζάκου (48' Κιάρρι), Σταμάτης, Μάμαλης (84' Φλώρος), Μπουρμπούλης, Λέκκος, Παππάς

ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Γιάννης Λεβέντης): Τσιτσίλιας, Κωστάκης, Μπιζίνης, Γκοβίλας, Ασημάκης, Καραγκιουλές (68' Γιαννίκος), Χρήστου (88' Μένταυλος), Λεβέντης, Ρουμπελάκης (68' Μπάιλας), Κωστόπουλος (68' Οικονομόπουλος), Μπακάλης (88' Χατζηδημητρίου).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35