social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Η Διάνα «καθάρισε» με 2-0 τον Ολυμπιακό Λιοσίων, στο -2 από την κορυφή

Η Διάνα «καθάρισε» με 2-0 τον Ολυμπιακό Λιοσίων, στο -2 από την κορυφή

Με ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο και τον Χρήστο Φάρο να επιστρέφει στα γκολ, η Διάνα επικράτησε με 2-0 του Ολυμπιακού Νέων Λιοσίων στην Ηλιούπολη και έφθασε τους 11 βαθμούς μαζί με το Χαϊδάρι και τον Πανερυθραϊκό που καταδιώκουν τον πρωτοπόρο Μικρασιατικό Εθνικό Αστέρα (13π).

Στον αντίποδα, οι «ερυθρόλευκοι» παρέμειναν στους 5 βαθμούς και την 9η θέση, με τον Χαραυγιακό στους 3 πόντους και τη Δάφνη Παλαιού Φαλήρου στους 6π. Πρώτη απειλητική στιγμή στο 10’ με το φάουλ του Ζέρβα να αποκρούει σε κόρνερ ο Τζίνας. Η συνέχεια ανήκε ολοκληρωτικά στους γηπεδούχους που στο διάστημα 22-25’ ήταν καταιγιστικοί. Στο 22’ ο Δάρρας έκανε τρομερή ενέργεια, σέντραρε και πάνω στη γραμμή ο Φάρος έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα του εξουδετερωμένου Καυκιά για το 1-0. Στο επόμενο λεπτό απείλησαν οι Καζάκος και Νίκολι με σουτ (κόρνερ) και κεφαλιά αντίστοιχα, ενώ στο 25’ ο Ποντικάκος πλάσαρε από ευνοϊκή θέση για να μπλοκάρει ο Καυκιάς. Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού σταμάτησε όμορφα τον Καζάκο στο 34’, στην τελευταία μεγάλη φάση του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος δεν ήταν καλός ο ρυθμός εξαιτίας των πολλών διακοπών. Οι Τσάτσα και Μπριστογιάννης αποχώρησαν με προβλήματα στο 72’ και η κατάστασή τους θα εκτιμηθεί από αύριο. Η Διάνα απείλησε με Φάρο στο 55’ και Καζάκο στο 63’, αλλά με αξιώσεις το έπραξε στο 85’, όταν ο Καζάκος έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Ποντικάκος με κεφαλιά υπέγραψε το τελικό 2-0. Στο 88’ ο Τίγκας δέχθηκε το «στοπ» από τον Τζίνα και δίχως καθυστερήσεις ο διαιτητής Κατοίκος σφύριξε τη λήξη για μια νίκη που αφιερώθηκε στον Δημήτρη Μπακογιάννη, ο οποίος πέρασε την πόρτα του χειρουργείου για αρθροσκόπηση.

Διαιτητές: Κατοίκος Κ., Σαμοΐλης Δ. - Μωϋσιάδης Β.

ΔΙΑΝΑ ΗΛ. (Γιάννης Κουσάνας): Τζίνας, Πανίδης, Δάρρας, Νίκολι, Χάλος, Μπαρδάκης, Παπαντζίμας, Κατσιάνης, Καζάκος, Φάρος, Ποντικάκος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ν.Λ. (Θοδωρής Τρανός): Καυκιάς, Βασιλάκος, Λαμπρόπουλος, Μιχαηλίδης, Τσάτσα (72’ λ.τρ. Σουλοβάρι), Μπριστογιάννης (72’ λ.τρ. Τσιάνος), Ζέρβας (46’ Χριστόπουλος), Τίγκας, Νησαριώτης, Νικολάου (85’ Γεωργόπουλος), Μπιλικαΐδης (58’ Τουρτούλη).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35