social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Χορταστική» ισοπαλία για Απόλλωνα Χαλανδρίου και Καματερό (2-2)

«Χορταστική» ισοπαλία για Απόλλωνα Χαλανδρίου και Καματερό (2-2)

Ένα από τα πιο ωραία ματς της ημέρας έγινε στο γήπεδο του Κ. Χαλανδρίου, όπου ο τοπικός Απόλλων και το Καματερό έμειναν στο ισόπαλο 2-2, σε παιχνίδι με υψηλό βαθμό ενδιαφέροντος για τον 4ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ και μεταξύ ομάδων που πέρσι αγωνίζονταν στα «σαλόνια» του αθηναϊκού ποδοσφαίρου.

Οι γηπεδούχοι είδαν το παιχνίδι να εξελίσσεται ιδανικά, καθώς πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων στο πρώτο ημίχρονο, όμως οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν στο δεύτερο και με δύο γκολ σε μικρό χρονικό διάστημα, απέσπασαν τον βαθμό.

Με κάπως ανορθόδοξο τρόπο πήραν το προβάδισμα οι Απολλωνιστές στο 11', αφού η μπάλα άλλαξε χτύπησε στο τείχος και άλλαξε πορεία, μπερδεύοντας τον Κυρίου στο χτύπημα φάουλ του Στεργιώτη με το οποίο έγινε το 1-0. Στο 37' ο ίδιος παίκτης αξιοποίησε ενέργεια και παράλληλο γύρισμα του Τζάκσον για να γράψει το 2-0 από κοντά (2-0). Στο επόμενο λεπτό ο Ανδριτσόπουλος δέχθηκε μαρκάρισμα στο κεφάλι, με τους ανθρώπους του Καματερού να ζητούν πέναλτι και τον διαιτητή να το αρνείται. Στο 43' και στο 44' ο Χαραλάμπους έχασε μεγάλες ευκαιρίες σε ισάριθμα τετ α τετ για ένα τρίτο γκολ, γεγονός που «πλήρωσε» ο Απόλλων, αφού το Καματερό έμεινε στο ματς και τελικά πήρε θετικό αποτέλεσμα! Στο 66' ο Μήτκας μείωσε με σουτ (2-1), στο 69' ο Χαραλάμπους αστόχησε σε νέο τετ α τετ και στο 72' ο Παππάς με κοντινό πλασέ μετά από φάουλ του Μήτκα στο δοκάρι, έφερε το ματς στα ίσια, για το 2-2 που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα. Το ματς στιγματίστηκε από τον τραυματισμό του Ανδριτσόπουλου, ο οποίος συγκρούστηκε κεφάλι με κεφάλι με τον Στεργιώτη στο 51ο λεπτό, για να διακομιστεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο. 

Διαιτητές: Π. Τσολακίδης, Δεόνας-Τζίβρας

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛ. (Χρήστος Βλάχος): Καλλιαμπάκος, Παπουτσής, Νούσης (67' Πρόξενος), Ψάλλας, Αγγελόπουλος, Νίνος, Μπεθάνης (89' Κούρος), Κανδεράκης (67' Παναγιώτου), Στεργιώτης (51' λ.τρ. Παγώνης), Χαραλάμπους, Τζάκσον

ΚΑΜΑΤΕΡΟ (Μιχάλης Κάτσικας): Κυρίου, Παπαιωάννου, Πιτέλης, Παππάς, Τσουρούλας, Μαυροειδής, Μπινέρι (93' Κυρίτσης), Πέτρου (46' Τόλιας), Χαιρετάκης, Μήτκας, Ανδριτσόπουλος (51' λ.τρ. Μυλωνάς (93' Τσεσμετζής)).

(Φωτο: paokamaterou1966.blogspot.gr)

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35