social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Με σόου Κοπανά η Αγία Ελεούσα, 3-0 τη Θύελλα Αγ. Δημητρίου!

Με σόου Κοπανά η Αγία Ελεούσα, 3-0 τη Θύελλα Αγ. Δημητρίου!

Η φετινή Αγία Ελεούσα «χτίστηκε» για να πρωταγωνιστήσει και το αποδεικνύει στην πράξη!

Με σόου του Κοπανά, που... βγάζει μάτια από την αρχή της σεζόν, η ομάδα της Αγ. Βαρβάρας επικράτησε κατά κράτος στο γήπεδο Αλίμου Α', επιβλήθηκε με 3-0 της Θύελλας Αγ. Δημητρίου και εξακολουθεί να απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής στον 2ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ! Ο 24χρονος άσος ανέλαβε δράση στο 22ο λεπτό, ανοίγοντας το σκορ με κοντινή προβολή (1-0), οκτώ λεπτά μετά (30') έγραψε το 0-2 με σουτ και στο 62' «κρέμασε» από το κέντρο του γηπέδου τον Καβακλή, βλέποντάς τον εκτός θέσης, για το 0-3. Σημειώνεται πως στο 25' ο Γκουτίδης είχε δοκάρι με σουτ.

Διαιτητές: Γκάμαρης, Καφρίτσας-Μαραθωνίτης

ΘΥΕΛΛΑ ΑΓ. ΔΗΜ. (Βαγγέλης Γιαννόπουλος): Καβακλής, Β. Πατρίκιος, Νταλάκας (80' Κυριαζής), Γαλάνης (80' Αποστολόπουλος), Παπανδρέου, Μανουσέλης, Λαγοπάτης, Κουμουνδούρος, Πετράκης (60' Τζελέφας), Γ. Πατρίκιος, Βλαχάκης (35' λ.τρ. Δημητρίου)

ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ (Νίκος Κουνάδης): Αλεξόπουλος, Μαζμανίδης, Κρητικός, Α. Μπάκας (56' Λαδένογλου), Μπίκος, Κύβελος (70' Μαθιούδης), Σωτηρόπουλος (65' Καραδήμας), Κατσικογιάννης (65' Πατσατζόγλου), Τουφεξίδης (65' Κέσκος), Γκουτίδης, Κοπανάς.

 


Σχετικά άρθρα

Νίκη για τον Πανερυθραϊκό, 2-1 τη Διάνα

Λιαρμακόπουλος: Με ενότητα και δουλειά θα πετύχουμε [vid]

Τα Σούρμενα σε φιλικό 5-1 την ΑΕ Χαλανδρίου

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35