social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Έβγαλε χαρακτήρα και ποιότητα η Διάνα, 5-2 τον Ατρόμητο που πήγε για την έκπληξη

Έβγαλε χαρακτήρα και ποιότητα η Διάνα, 5-2 τον Ατρόμητο που πήγε για την έκπληξη

Ξεχωριστό και συναρπαστικό ήταν το παιχνίδι στο «Ηλιούπολης Β’» (7/12), όπου η Διάνα επικράτησε με 5-2 του Ατρομήτου Μεταμόρφωσης και προκρίθηκε στους «8» του Κυπέλλου ΕΠΣΑ για άλλη μια χρονιά.

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ

Μόλις στο 6’ ο Τσιγγόπουλος κρέμασε από τη… σέντρα τον Μπέτσκο για το 0-1 και στο 8’ ο πρώτος σκόρερ των «κυανόλευκων» πέτυχε και το 0-2 με πέναλτι που κέρδισε ο Παπασταύρος από τον Κατσιάνη, αλλά αμφισβήτησαν οι γηπεδούχοι. Αυτές ήταν και οι μεγαλύτερες στιγμές του Ατρομήτου που κλήθηκε να αντέξει στην πίεση για 80’.

Στο 11’ ο Ζώης δέχθηκε το «στοπ» του Στεφανίδη και στο 26’ ο ίδιος αστόχησε από πλεονεκτική θέση για να βρει, επιτέλους, δίχτυα. Ομως, στο 15’ «ενόχλησε» όσο έπρεπε τον Σιδηρόπουλο που έκανε το 1-2 με κεφαλιά-αυτογκόλ έπειτα από σέντρα του Δάρρα. Μέχρι την ανάπαυλα δεν υπήρξε άλλη φάση, όμως στον δεύτερο ημίχρονο οι «κυανέρυθροι» έβγαλαν την ποιότητα και τον χαρακτήρα τους, φθάνοντας στο 5-2.

Στο 47’ ο Ζώης ανατράπηκε εντός περιοχής και ο Φάρος νίκησε από την «άσπρη βούλα» τον Στεφανίδη για το 2-2 που έδωσε άλλον αέρα στη Διάνα και «ζόρισε» ψυχολογικά τον Ατρόμητο που δεν υπολόγιζε στους Οκσίσογλου, Κόκκινο, Βιτορεάνου και Καλαμπόκα για διάφορους λόγους.

Στο 64’ ο Καζάκος ανάτρεψε το σκηνικό με ωραίο μπάσιμο και πλασέ έπειτα από έξοχη συνεργασία με τον Ποντικάκο για το 3-2. Ο Γιάννης Κουσάνας προχώρησε σε αλλαγές, η Διάνα φρεσκαρίστηκε, πίεσε παραπάνω και στο 88’ νέα ασίστ του Ποντικάκου από κόρνερ και κεφαλιά του Πανίδη για το 4-2. Στο 90’ ο Χάλος είδε τον Στεφανίδη να τον σταματά, αλλά στο… ριμπάουντ ήταν ο Ευθυμίου που πλάσαρε σαν σε… προπόνηση για να κάνει «σεφτέ», να γράψει το τελικό 5-2 και να πετύχει ότι δεν μπόρεσε στο 82’ ο Τζεμάρης, περίπου, από το ίδιο σημείο.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Σύψας Ι., Βαμβακάς Μ. - Μαρκαντωνάτος Σ.

ΔΙΑΝΑ ΗΛ. (Γιάννης Κουσάνας): Μπέτσκο, Δάρρας (63’ Ασωνίτης), Κατσιάνης (46’ Πανίδης), Νίκολι (76’ Κριτσωτάκης), Χάλος, Μπαρδάκης, Καζάκος, Παπαντζίμας, Ζώης (76’ Τζεμάρης), Φάρος (70’ λ.τρ. Ευθυμίου), Ποντικάκος.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΜΕΤ (Σάκης Βερούτης): Στεφανίδης, Λουδάρος, Αποστόλου (73’ Τσάκωνας), Καραβίδας, Παρασίδης, Νταής, Παπασταύρος, Ζαγαρέλος, Τσιγγόπουλος, Τσάκαλος, Σιδηρόπουλος (67’ Πρίντεζης).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35