social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αλύγιστος ο Χολαργός πέρασε και από το Καλαμάκι (1-2 τον Άρη)

Αλύγιστος ο Χολαργός πέρασε και από το Καλαμάκι (1-2 τον Άρη)

Απτόητος συνέχισε το νικηφόρο σερί ο Χολαργός που πέρασε και από το Καλαμάκι επικρατώντας του τοπικού Άρη με 1-2 κάνοντας το 8Χ8.

Οι κυανόλευκοι που καλούνται να εκμεταλλευτούν το ρεπό του Ηλυσιακού και να τον πιάσουν στην κορυφή την προσεχή εβδομάδα, πήραν αυτό που ήθελαν έχοντας σε μεγάλη ημέρα τον Τσαγκάρη που πετυχε και τα δυο γκολ του αγώνα.

Στο 35' με ωραίο σουτ ο Τσαγκάρης έκαεν το 0-1, με τον Τρυφωνίδη στο 64' με κεφαλιά να ισοφαρίζει σε 1-1. Στο 71' και πάλι ο Τσαγκάρης βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο και με ένα ωραιο σουτ χάρισε τη νίκη στον Χολαργό.

Στο 55' οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Μπαλαχτσή.

ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ (Μιχάλης Λυκερίδης) Λώλος, Οικονόμου, Κακούτης, Διαμαντόπουλος (46' Τρυφωνιδης), Αλι, Προμπονας (84΄Τζαης), Ελευθεριάδης, Βασιλειάδης (75' Νούλας), Μιχαλακόπουλος, Τσερεμεγκλής (46 Σουρβινος), Τζιμας (75' Λιοτσάκης).

ΧΟΛΑΡΓΟΣ (Σπύρος Μοχλας) Μολφέσης, Τσαγκάρης, Γαλάτης (75' Μπόλης), Μιχελής, Βλασσόπουλος (60' Ζαχαρόπουλος), Τσιρος, Κοντογιάννης, Μπαλαχτσής, Κετσετζογλου, Πιπερας (84' Αλεξανδρόπουλος), Τσιαντης (60 Σκούμας)


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35