social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ραφαηλίδης: Τα παιδιά μού έδειξαν ότι θα παλέψουμε

Ραφαηλίδης: Τα παιδιά μού έδειξαν ότι θα παλέψουμε

Σύμφωνα με την κοινή... ποδοσφαιρική λογική, η Πεύκη θα υπολείπεται των άλλων ομάδων της Κατηγορίας σε αγωνιστική ετοιμότητα, με δεδομένο ότι ξεκίνησε να δημιουργείται καθυστερημένα και από το... μηδέν.

Παρ' όλα αυτά, ο Μάκης Ραφαηλίδης δεν κρύβει την αισιοδοξία του για τις πιθανότητες που μπορεί να έχει η ομάδα του στην αυριανή (9/9) πρεμιέρα της Α' ΕΠΣΑ στο Χαλάνδρι και τη βασίζει στη διάθεση που είχαν οι ποδοσφαιριστές του στην τελευταία προπόνηση πριν το ματς.

«Προερχόμαστε από μία ημιτελή προετοιμασία, είμαστε μία νέα ομάδα και είναι λογικό να χρειαζόμαστε τουλάχιστον άλλη μία με δύο εβδομάδες για να βρούμε την αγωνιστική μας ταυτότητα. Στα τελευταία φιλικά δείξαμε βελτίωση, όμως τώρα καλούμαστε να μπούμε στο πρωτάθλημα και πλέον μετράνε οι βαθμοί» σχολίασε αρχικά ο έμπειρος τεχνικός και συνέχισε: «Προετοιμαστήκαμε όσο καλύτερα γίνεται για το παιχνίδι και αυτό που μου έδειξαν τα παιδιά, είναι ότι θα πάμε να παλέψουμε και να διεκδικήσουμε ό,τι μας αξίζει! Το Χαλάνδρι είναι ένας πολύ καλός αντίπαλος, με πρωτιές τα τελευταία δύο χρόνια και με δυνατή έδρα. Είναι πρεμιέρα και θα κοιτάξουμε να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35