social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θέμα soccerlive: Ανανεώνει ο Ραφαηλιδης στην Αθηναΐδα Ι Συνεχίζει σαν διευθυντής ποδοσφαίρου ο Σπανός

Θέμα soccerlive: Ανανεώνει ο Ραφαηλιδης στην Αθηναΐδα Ι Συνεχίζει σαν διευθυντής ποδοσφαίρου ο Σπανός

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές του site μας στο στρατόπεδο της Αθηναΐδας υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις όσο αφορά την τεχνική ηγεσία αλλά και την δομή του Ποδοσφαιρικου τμήματος.

Συγκεκριμένα η Διοίκηση του Γιώργου Τατση ήρθε σε συμφωνία με τον προπονητή των επιτυχιών για την "Βασίλισσα της Κυψέλης" ,Μάκη Ραφαηλιδη σχετικά με την επέκταση της συνεργασίας τους για ακόμα μια σεζόν.

Ως εκ τούτου συμφωνα με το ρεπορτάζ μας ο Κοουτς Ραφαηλιδης θα είναι αυτός που θα έχει την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας στην επάνοδο της στην μεγαλη Κατηγορία της Αθήνας.
Κατι που δικαιούται καθώς επι της θητείας του η Αθηναΐδα παρουσίασε εξαιρετική εικόνα και κατέκτησε το πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΑ καταρριπτοντας μάλιστα σειρά ρεκόρ.

Παράλληλα ο πρόεδρος της Αθηναΐδας φροντίζει να συνεχίσει την επιτυχημένη συνταγή σε όλα επίπεδα λειτουργίας ομάδας και αποδυτηρίων κρατώντας στο πόστο του Διευθυντή Ποδοσφαίρου για τέταρτη σεζόν τον Μιχάλη Σπανό ο οποίος έχει "δεσει" σε όλα τα επίπεδα με την ομάδα της Κυψέλης.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως μετά από τις κινήσεις αυτές η Διοίκηση της ομάδας και τα στελέχη του Ποδοσφαιρικου τμηματος θα κινηθούν άμεσα τις επόμενες ημέρες τόσο στα θέματα των ανανεώσεων των ποδοσφαιριστων, όσο και στις πρώτες κινήσεις ενίσχυσης , ώστε η Αθηναΐδα να παρουσιαστεί ανταγωνιστικη στην Α Κατηγορία.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35