social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σταθερά πάνω από τη ζώνη η Αναγέννηση Πετρούπολης (4-1 τον Ιπποκράτη)

Σταθερά πάνω από τη ζώνη η Αναγέννηση Πετρούπολης (4-1 τον Ιπποκράτη)

Την ανωτερότητά της επέβαλε η Αναγέννηση Πετρούπολης στο γήπεδο Αλκυών απέναντι στον εξασθενημένο Ιπποκράτη, επικράτησε με 4-1 και πρόσθεσε πολύτιμο «τρίποντο» στη συγκομιδή της, παραμένοντας πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού στον 2ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Β' ΕΠΣΑ.

Στο 15ο λεπτό ο Νάτσης κέρδισε πέναλτι και ο Παναγιωτόπουλος ευστόχησε από την άσπρη βούλα για το 1-0, ενώ στο 38' ο Ανδριτσόπουλος με σουτ σημείωσε το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 63' με κοντινό σουτ του Ντονικιάν, όμως με δύο γκολ μέσα σε ένα τρίλεπτο οι γηπεδούχοι «καθάρισαν» το παιχνίδι. Στο 76' ο Παναγιωτόπουλος έγραψε το 3-0 με μακρινό σουτ και στο 78' ο Κωνσταντόπουλος με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Διαιτητές: Γιαννόπουλος, Πρασσά-Δεονάς

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ. (Κώστας Ζαμπέτας): Παππάς, Μπόκτορ (82' Σχίζας), Παπαχρήστος, Ζάμπακας, Κουμεντάκος, Κωνσταντόπουλος, Ανδριτσόπουλος (70' Κασσαβέτας), Μαρκοτσάι (46' Ντίνος), Νάτσης (77' Μαχαίρας), Παναγιωτόπουλος, Νικολάου (46' Θαναηλίδης)

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ (Βασίλης Καραγκούνης): Ράγγος, Λέμης, Ζευγουλάς (83' Ανδριώτης), Παλασκώνης, Κομνηνάκης, Τσιργιώτης, Ντονικιάν, Χήρας (60' Καντζηράκης), Σοφός (46' Πατέλης), Τσόκου, Παπαλάιος (46' Νεστουράι (83' Θεοδωράκης)).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35