social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ακάθεκτος ο Φοίνικας Περιστερίου, προσπέρασε και το Παγκράτι (4-0)

Ακάθεκτος ο Φοίνικας Περιστερίου, προσπέρασε και το Παγκράτι (4-0)

Ούτε το Παγκράτι αποδείχθηκε απροσπέλαστο εμπόδιο για τον Φοίνικα Περιστερίου!

Η ομάδα του Στ. Πανακούλια πέτυχε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της, αυτή τη φορά με 4-0, για να διατηρηθεί στη δεύτερη θέση του 3ου ομίλου, ανεξαρτήτως του τι θα κάνουν οι Λύκοι Χαϊδαρίου στο αυριανό (11/12) ματς με τη Λαύρα Αργυρούπολης. Στο 17ο λεπτό ο Χαλικιάς έκανε το 1-0 με κεφαλιά και τέσσερα λεπτά αργότερα (21') ο Μάζης με προβολή έγραψε το 2-0. Στο 49' ο Ακριτίδης απείλησε για τους φιλοξενούμενους, έχοντας σουτ στο δοκάρι, με τους γηπεδούχουες να αναλαμβάνουν δράση και να σημειώνουν άλλα δύο γκολ στη συνέχεια. Στο 58' ο Σταμάτης με σουτ πέτυχε το 3-0 και στο 79' ο Δήμος με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Διαιτητές: Π. Τσολακίδης, Μπαζακούλας-Νάτσιος

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤ. (Στάθης Πανακούλιας): Παπαδιώτης (73' Σ. Καλύβας), Μίλε (73' Κούτρης), Ηλιόπουλος (67' Καραλής), Χ. Καλύβας (67' Ρηγούτσος), Παπανικολάου, Γιαταγανάκης, Χαλικιάς, Δήμος, Μάζης, Διονάτος, Θεοδωρακόπουλος (55' Σταμάτης)

ΠΑΓΚΡΑΤΙ (Νίκος Ακριτίδης): Κελαϊδίτης, Παππάς, Στεργιόπουλος, Μηνόπουλος, Ντότσικας (59' Κοκκινασίδης), Αδάμης, Ακριτίδης, Κωνσταντινίδης, Νάνος (46' Βασιλειάδης), Ρίζος, Κουτσοχρήστος.

(Photo: Ποδοσφαιρικά Νέα Παγκρατίου)

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35