social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Γαζής: Θα πάμε να χαρούμε το παιχνίδι

Γαζής: Θα πάμε να χαρούμε το παιχνίδι

Δίχως άγχος και πίεση για το αποτέλεσμα αντιμετωπίζουν στον Άγιαξ Ταύρου τη συνέχεια της σεζόν στον 1ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ.

Το «διπλό» της Αγίας Παρασκευής στο Περιστέρι (0-3) την περασμένη αγωνιστική σχεδόν εκμηδένισε τις πιθανότητες των ερυθρολεύκων για κατάκτηση της πρωτιάς, γεγονός που τους δίνει τη δυνατότητα να παίξουν απελευθερωμένα στα υτπόλοιπα παιχνίδια, αρχής γενομένης από αυτό της Κυριακής (27/2) στους Αγ. Αναργύρους. Ενδεικτικό είναι και το σχόλιο του Γιάννη Γαζή στο Soccerlive: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που καίγεται για βαθμούς και που είναι πολύ βελτιωμένη στον δεύτερο γύρο. Θα πάμε να χαρούμε το παιχνίδι και να πάρουμε ό,τι μας αναλογεί μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Ο νεαρός τεχνικός καλείται να διαχειριστεί προβλήματα όσον αφορά στον καταρτισμό της ενδεκάδας, αφού εκτός αποστολής βρίσκονται ο Ανδρέας Ηρακλής με τράβηγμα στον τετρακέφαλο, ο Άγγελος Μαρούσης με κάκωση στο γόνατο, ενώ αμφίβολος είναι και ο Δημήτρης Γκαρδιακός λόγω τενοντίτιδας στο πόδι.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35