social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Ξεκόλλησε» το αποφασιστικό Χαλάνδρι, 3-0 την αναποτελεσματική Αγ. Ελεούσα

«Ξεκόλλησε» το αποφασιστικό Χαλάνδρι, 3-0 την αναποτελεσματική Αγ. Ελεούσα

Με ένα σκορ εμφατικό συνόδευσε το Χαλάνδρι την πρώτη του νίκη στο φετινό Πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑ. Στο ντεμπούτο του Ν. Τζώτζιου στην τεχνική ηγεσία οι πράσινοι υποδέχθηκαν την Αγία Ελεούσα στο δημοτικό στάδιο Χαλανδρίου και επικράτησαν με το ευρύ 3-0, παίρνοντας «τρίποντο» που, πέρα από τη βαθμολογική του αξία, θα αποτελέσει και ντοπάρισμα στην «πληγωμένη» ψυχολογία από το νωθρό ξεκίνημα.

Ωστόσο, το τελικό σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα και δεν αποτυπώνει τη διαφορά των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο. Το Χαλάνδρι αμύνθηκε πειθαρχημένα και αξιοποίησε σε υψηλό ποσοστό τις επιθέσεις που πραγματοποίησε. Από την άλλη, η Αγία Ελεούσα «πλήρωσε» τα επιπόλαια λάθη που έκανε, ενώ στις περιπτώσεις που πάτησε στην αντίπαλη περιοχή με αξιώσεις, είχε πάντα έναν καλό τρόπο για να... μην πετύχει γκολ!

Το πρώτο δεκάλεπτο στο ματς είχε γρήγορο ρυθμό και εκατέρωθεν καλές στιγμές. Η κορυφαία όλων ανήκε στους φιλοξενούμενους και καταγράφηκε στο 8ο λεπτό, όταν μετά από ενέργεια του -εκ των κορυφαίων του γηπέδου- Πατσατζόγλου ο γκολκίπερ Ζαρούχλας απέκρουσε σωτήρια κοντινό πλασέ του Γκουτίδη, με τον Μπαλωμένο να στέλνει την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων στη συνέχεια της φάσης. Μετά το πρώτο δεκάλεπτο το παιχνίδι έγινε νευρικό, με πολλά λάθη από τις δύο πλευρές. Ένα από αυτά στοίχισε στους κυανόλευκους στο 31ο λεπτό, όταν η μπάλα χάθηκε στη μεσαία γραμμή, ο Σιάννης διεκδίκησε με τον Γκανά και ο Κορωναίος που έγινε αποδέκτης της με κοντινό σουτ άνοιξε το σκορ (1-0). Θα πρέπει να σημειωθεί ότι σε αυτή τη φάση τραυματίστηκε στο χέρι ο γκολκίπερ της Αγ. Ελεούσας, με συνέπεια να υπάρξει εξάλεπτη διακοπή στο παιχνίδι, αντικατασταθεί αναγκαστικά και να ακολουθήσαν έντονα παράπονα προς τον πρόσωπο του διαιτητή Μπαϊρακτάρη από πλευράς φιλοξενούμενων.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με ένα γρήγορο γκολ για την ομάδα των βορείων προαστίων. Σε γρήγορη αντεπίθεση οι γηπεδούχοι βρήκαν κενά στην αντίπαλη άμυνα και ο Σιάννης βρέθηκε σε θέση βολής, σκοράροντας με κοντινό πλασέ μετά από γύρισμα για το 2-0.

Οι ποδοσφαιριστές της Αγ. Ελεούσας έδειχναν να έχουν χάσει, πλέον, την πίστη τους για ένα θετικό αποτέλεσμα, σε ένα παιχνίδι που μετά το πρώτο ημίωρο είχε «στραβώσει» αρκετά για εκείνους. Κάποιες ενέργειες πέρασαν ανεκμετάλλευτες, για να φτάσουμε στο 69', όπου σε μία πανομοιότυπη φάση με εκείνη του 49', ο Σιάννης σκόραρε ξανά με κοντινό πλασέ για το 3-0.

Δύο λεπτά μετά (71') χάθηκε η τελευταία μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα των δυτικών προαστίων μήπως και έμπαινε πάλι στο παιχνίδι. Ο Χατζηροδίτης βγήκε μόνος απέναντι στον Ζαρούχλα, τον προσπέρασε, προτίμησε να μην τελειώσει τη φάση με το αριστερό πόδι αλλά να τη φέρει στο δεξί, με συνέπεια δύο αμυντικοί να προλάβουν να γυρίσουν και να αποκρούσουν την μπάλα πριν εκείνη βρεθεί στην εστία της ομάδας τους.

Στο υπόλοιπο διάστημα μέχρι να ακουστεί το τριπλό σφύριγμα, δεν καταγράφηκε κάτι το αξιοσημείωτο, πέρα από κάποιες προσπάθειες ακόμη των φιλοξενούμενων για το γκολ με το οποίο θα μείωναν το σκορ. Το τέλος της αναμέτρησης βρήκε τους ποδοσφαιριστές και τους ιθύνοντες της ΑΕ Χαλανδρίου να πανηγυρίζουν μία σημαντική, όσο και... ανακουφιστική νίκη.

Διαιτητές: Μπαϊρακτάρης, Γκέτσος-Φωτόπουλος

ΧΑΛΑΝΔΡΙ (Νίκος Τζώτζιος): Ζαρούχλας, Τζεμάρης, Γυφτάκης, Ντζαβίδας, Τριανταφυλλίδης, Γκιουτζιούπας, Κορωναίος (86' Πεκίνι), Μπράχος (86' Τζήμας), Κούτσιας (23' λ.τρ. Σιάννης), Κατσιούλης (86' Κοντοές), Κανελλόπουλος (60' Τσιρβούλης)

ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ (Νίκος Κουνάδης): Γκανάς (37' λ.τρ. Σιφογιαννάκης), Μπάκας, Μπαλωμένος (75' Γκουτσούλας), Σέχου, Μπίκος, Μαθιούδης (57' Βάσσος), Μπαριάμι (57' Χατζηροδίτης), Πατσατζόγλου, Τριάντης (57' Καραδήμας), Γκουτίδης, Κοπανάς.

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35