social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μήνυμα Κουτσούκη στον Αττικό ενόψει Ορφέα Αιγάλεω

Μήνυμα Κουτσούκη στον Αττικό ενόψει Ορφέα Αιγάλεω

Ένα από τα σπουδαία ματς του αυριανού (11/12) προγράμματος στο πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΑ είναι αυτό που θα γίνει το απόγευμα στο ΔΑΚ Αιγάλεω.

Εκεί, ο τοπικός Ορφέας θα υποδεχθεί τον Αττικό για την 9η αγωνιστική στον 1ο όμιλο, με τον ειδικό γραμματέα των φιλοξενούμενων, Άρη Κουτσούκη, να στέλνει το δικό του μήνυμα ενόψει του ντέρμπι μέσα από το Soccerlive. «Μέχρι τώρα η τύχη μας έχει γυρίσει την πλάτη. Στο σπίτι μας, που είναι το δυνατό σημείο μας, φέτος έχουμε κερδίσει μόνο την Ιεράπολη. Συνεχίζουμε και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο» σχολίασε αρχικά και πρόσθεσε: «Αύριο αντιμετωπίζουμε ένα ιστορικό σωματείο, όπως είναι ο Ορφέας Αιγάλεω με τη διοίκηση Τιτόνη να προσπαθεί για το καλύτερο σε δύσκολους καιρούς. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα, δύο γειτονικά σωματεία είμαστε, ας κερδίσει ο καλύτερος! Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, κάποιος στο τέλος γελάει». Στον επίλογό του, ο Α. Κουτσούκης τονίζει: «Θα ήθελα να παρακαλέσω τον κόσμο μας που θα έρθει αύριο στο γήπεδο, να σεβαστεί την προσπάθεια και των 22 ποδοσφαιριστών και αν είμαστε καλύτεροι θα πανηγυρίσουμε μια μεγάλη νίκη. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμη και όσοι μας ξέρετε δεν τα παρατάμε εύκολα!»

Στο «στρατόπεδο» του Αττικού επικρατεί καλό κλίμα και ενθουσιασμός, με τους ποδοσφαιριστές του Παναγιώτη Κοζακόπουλου να δίνουν όρκο νίκης!

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35