social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τρομερό ματς στο Κρητικόπουλος και Μικρασιατικός Αστέρας - Διάνα Ηλιούπολης (1-1)

Τρομερό ματς στο Κρητικόπουλος και Μικρασιατικός Αστέρας - Διάνα Ηλιούπολης (1-1)

Τρομερό παιχνίδι διεξήχθη στο «Μιχάλης Κρητικόπουλος» της Καισαριανής, όπου Μικρασιατικός Αστέρας και Διάνα έμειναν στο 1-1 για την 10η αγωνιστική του Α’ ομίλου.

Πολλές χαμένες ευκαιρίες, παράπονα των γηπεδούχων για τη διαιτησία (ζητούν τρία πέναλτι), αλλά «λύτρωση» στο 90+3’ με τον Σαπαλίδη και Χριστούγεννα στην κορυφή (21β). Από την άλλη μεριά, οι Ηλιουπολίτες αιφνιδίασαν μόλις στο 2’ με τον Φάρο, ήταν άριστοι τακτικά, είχαν την τύχη με το μέρος τους σε 2-3 στιγμές και άγγιξαν ένα σπουδαίο «διπλό» που θα τους έβαζε ξανά στο κόλπο του τίτλου (3η, 15β).

Εκκίνηση στο ματς και 1-0 για τη Διάνα στο 2’ με τον Χρήστο Φάρο να φεύγει στην πλάτη της άμυνας με πάσα του Ποντικάκου και με ωραίο πλασέ να νικά τον Μιχελή. Ο Αστέρας απείλησε με καλές κεφαλιές των Θεοδώρου (5’), Σμυρνάκη (14’), Πάρη Κουτσογκίλα (31’), ενώ στο 44’ ο Τζίνας είπε «ΟΧΙ» σε σουτ του Βουτυρά. Ομως, η μεγαλύτερη στιγμή ανήκε στους παίκτες του Γιάννη Κουσάνα που στο 36’ είδαν τον Πανίδη να αστοχεί σε ανεπανάληπτο τετ α τετ με τον Μιχελή από πάσα του Φάρου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ηλίας Καλοπήτας έκανε πιο επιθετική την ομάδα του με την είσοδο των Κακού, Ραχήμ και Ζέλο. Μοναδική ευκαιρία με κεφαλιά του Σαπαλίδη στο 55’, δυο σουτ του Κακού που πέρασαν άουτ από πλεονεκτική θέση (62’, 65’), αλλά στο 67’ ο Καζάκος έφυγε στην κόντρα και ο Μιχελής κράτησε το 0-1 σε φάση για να «τελειώσει» το ματς η Διάνα. Ο Σαπαλίδης δεν το… έβαλε κάτω, αστόχησε στο 76’ και στο 89’, όμως στο 90+3’, αν και πεσμένος, ισοφάρισε σε 1-1 μέσα σε μια… αναμπουμπούλα και ενώ ο Τζίνας είχε κάνει την επέμβαση του αγώνα νωρίτερα.

Με το τελικό σφύριγμα, ο Ζέλο είδε την απευθείας κόκκινη κάρτα, ενώ τα παράπονα προς τον διαιτητή Γκάμαρη ήταν αρκετά, κυρίως για τρία πέναλτι (23’ πτώση Σαπαλίδη, 82’ και 90’ χέρι αμυνόμενου) που «φωνάζει» η πλευρά του Μικρασιατικού Εθνικού Αστέρα. Επιπλέον, οι «κυανέρυθροι» έχουν τις επιφυλάξεις για το γκολ της ισοφάρισης στο 90+3’ (πιθανότητα οφσάιντ).

*Το παιχνίδι βιντεοσκοπήθηκε.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γκάμαρης Α., Κολλιάκος Α. - Φωτόπουλος Α.

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ ΕΘΝ. ΑΣΤΕΡΑΣ (Ηλίας Καλοπήτας): Μιχελής, Σμυρνάκης, Έσλερ, Κουτσογκίλας Π., Μαραγκουδάκης, Σάμιος, Βουτυράς (60’ Ραχήμ), Κωνσταντινίδης, Σαπαλίδης, Θεοδώρου (62’ Ζέλο), Αλευρής (46’ Κακός).

ΔΙΑΝΑ ΗΛ. (Γιάννης Κουσάνας): Τζίνας, Δάρρας (82’ Ευθυμίου), Κατσιάνης, Νίκολι, Χάλος, Μπαρδάκης, Καζάκος (89’ Τεκόσης), Παπαντζίμας (80’ Ασωνίτης), Ποντικάκος, Φάρος (89’ Ζώης), Πανίδης.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35