social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Καταιγίδα» στο Χαλάνδρι η Πεύκη, 4-1 τον Ατρόμητο

«Καταιγίδα» στο Χαλάνδρι η Πεύκη, 4-1 τον Ατρόμητο

Σε ένα γήπεδο στο οποίο έμελλε στα τέλη Σεπτεμβρίου να ζήσει μία από τις πιο δύσκολες στιγμές της τα τελευταία χρόνια, δεχόμενη ήττα με το «βαρύ» 8-1 από την ΑΕ Χαλανδρίου για το Κύπελλο ΕΠΣΑ, η Πεύκη έκανε σήμερα (10/12) το απόγευμα υγιεινό «περίπατο» και έδωσε συνέχεια στην πορεία ανόδου της στην Α' ΕΠΣΑ, μέσα από τον 4ο όμιλο.

Με καταιγιστική εμφάνιση στο πρώτο τέταρτο, όπου βρέθηκε να προηγείται με τρία γκολ διαφορά (!), επιβλήθηκε του Ατρόμητου Χαλανδρίου με 4-1 και υπερασπίστηκε το +5 από τον Απόλλωνα Χαλανδρίου στην κορυφή της κατάταξης. Ο Ντέντια στο 2' (0-1), ο Μπάρε στο 7' (0-2) και ο Φάρκωνας στο 11' (0-3) «έχτισαν» γερές βάσεις για τη νίκη, που εδραίωσε στο 58' ο Σπυριδάκης (0-4). Στο 90' ήρθε η μείωσε του σκορ για το τελικό 1-4 από αυτογκόλ του Ντέντια, που επί της ουσίας άνοιξε και έκλεισε το σκορ.

Διαιτητές: Παναγιωτάρας, Γ. Μπακογιάννης-Αραβίδης

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΑΛ. (Ηλίας Μπλάνας): Αρ. Μεσούλι, Αφεντουλίδης, Αναγνώστου, Αλ. Μεσούλι, Στίμος (63' Σφακάκης), Κιούσης, Αυγέρης, Τουμαζάτος, Χονδρογιάννης, Μιχαλέας (53' Αναγνώστου), Σταφυλοπάτης

ΠΕΥΚΗ (Κυριάκος Μαυρίδης): Μπακόλας, Μακρής, Γιαννίκος, Ντέντια, Β. Μπάρε, Ντούνης (67' Παπακωνσταντίνου), Α. Μπάρε (78' Τσεπελέ), Μπανιάς, Σπυριδάκης (78' Πολυμέρου), Μπούντρας (63' Χαραλάμπους), Φάρκωνας (78' Παπαδόπουλος).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35