social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Φοβερά τα Σούρμενα, 3-0 την Αγία Ελεούσα!

Φοβερά τα Σούρμενα, 3-0 την Αγία Ελεούσα!

Το ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ εξελίχθηκε σε μονόλογο των Σουρμένων, που έφτασαν σε σπουδαία νίκη, μετά από επιβλητική εμφάνιση, δίνοντας συνέχεια στην ανοδική τους πορεία και περνώντας στη δεύτερη θέση της κατάταξης!

Σε ένα από τα πρωινά παιχνίδια της ημέρας, ο «Δικέφαλος» επικράτησε με 3-0 της Αγίας Ελεούσας στο γήπεδο του Ελληνικού, έχοντας ως μπροστάρη τον Πετριτάι που πέτυχε τα δύο από τα τρία γκολ της επικράτησης. Μόλις στο 9ο λεπτό, εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο λάθος γύρισμα προς τον γκολκίπερ Τζωρτζακάκη και με πλασέ έκανε το 1-0, ενώ στο 54' έκλεισε το σκορ με σουτ (3-0). Ενδιάμεσα, στο 25ο λεπτό, ο Αρσενίου είχε πετύχει το δεύτερο γκολ της ομάδας του με σουτ.

Διαιτητές: Τσατσούλης, Λ. Τσολακίδης-Γαλάνης

ΣΟΎΡΜΕΝΑ (Γιάννης Τάπρατζης): Αθανασόπουλος, Τσομπάνης, Μαρινάκης, Καμπουρούδης, Μιχελής, Μαργαρίτης, Αρσενίου (87' Περμπάσα), Λαμτσάι (66' Παπουγιαννάκης), Πετριτάι (83' Ξενόπουλος), Μασάντο (83' Ντοκάι), Μακρυνώρης (66' Αλεξανδράκης)

ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ (Νίκος Κουνάδης): Τζωρτζακάκης, Σωτηρόπουλος (80' Κέσκος), Κρητικός (66' Π. Μπάκας), Α. Μπάκας, Μπίκος (46' Πατσατζόγλου), Κύβελος, Καραδήμας, Κατσικογιάννης, Τουφεξίδης (66' Γκουτίδης), Λαδένογλου, Κοπανάς (89' Δ. Γιαννόπουλος).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35