social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ο Μικρ. Εθνικός Αστέρας με δυο γκολ στην επανάληψη προκρίθηκε στους «8» του Κυπέλλου ΕΠΣΑ, 2-0 το Ηράκλειο

Ο Μικρ. Εθνικός Αστέρας με δυο γκολ στην επανάληψη προκρίθηκε στους «8» του Κυπέλλου ΕΠΣΑ, 2-0 το Ηράκλειο

Ανεβάζοντας στροφές στην επανάληψη ο Μικρασιατικός Εθνικός Αστέρας επικράτησε με 2-0 του Ηρακλείου και εξασφάλισε την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ.

Στο α' μέρος το ματς είχε αρκετές σκληρές μονομαχίες με το Ηράκλειο να μην επιτρέπει στους γηπεδούχους να γίνουν απειλητικοί.
Στην επανάληψη το συγκρότημα του Ηλία Καλοπήτα από τη στιγμή που πέτυχε το 1-0, στη συνέχεια ανέβασε στροφές και καθάρισε το ματς.
Μετά το 0-0 του α' μέρους, στο 53' ο Μικρασιατικός Εθνικός Αστέρας άνοιξε το σκορ με ωραίο πλασέ του Θεοδώρου που βγήκε στην πλάτη της άμυνας.
Στο 64' ο Σμυρνάκης έκανε την κεφαλιά με τη μπάλα να καταλήγει σε χέρι αμυντικού και τον διαιτητή Πατεράκη να καταλογίζει την εσχάτη των ποινών.
Ο Σαπαλίδης ήταν εύστοχος και έκανε το 2-0 διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.
Διαιτητής ήταν ο Πατεράκης με βοηθούς τους Βαμβακά και Καργαγεώργο.
ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Ηλίας Καλοπήτας) Καραντάνης, Αλευρής (84' Καραμάνος), Κουτσογκιλας Π., Μαραγκουδάκης, Χρυσανθόπουλος (46' Έσλερ), Σάμιος (76' Ραχίμ), Σμυρνάκης, Κωνσταντινίδης, Σαπαλίδης (76' Κακος), Θεοδώρου, Βουτυράς (63' Κωτσοβος)
ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Λουκάς Ρόπας) Ντάλλας, Χαβενετίδης, Καρώνης (49' Σταυρογιάννης), Μάνδαλος, Ανδρέου, Τυλιγάδας, Μούτσος (71' Μπουραζάς), Χέλμης, Αυγέρης, Παρασκευόπουλος (77' Τσίχλας), Καφετζής (77' Σαββίδης).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35