social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Α' ΕΠΣΑ-1ος όμιλος: Δύσκολο έργο σε δύσκολη κατάσταση...

Α' ΕΠΣΑ-1ος όμιλος: Δύσκολο έργο σε δύσκολη κατάσταση...

Όπως έχουν έρθει τα πράγματα και ενώ απομένουν μόλις έξι αγωνιστικές για το φινάλε της σεζόν, ο Ήφαιστος έχει μπλέξει σε περιπέτειες, έχοντας υποχωρήσει πλέον στη 13η θέση της κατάταξης.

Η ήττα από τον Κένταυρο Βριλησσίων έφερε τους Περιστεριώτες σε δύσκολη κατάσταση και το έργο τους για να βγουν από εκεί είναι εξίσου δύσκολο, αφού αύριο υποδέχονται τον πρωτοπόρο και... ασταμάτητο Αστέρα Καισαριανής.

Δύσκολο, όμως, είναι το έργο που έχουν μπροστά τους και ο Απόλλων Αθηνών/Δάφνη με τον Πανερυθραϊκό, ως φιλοξενούμενοι του Ολυμπιακού Λιοσίων και του Άρη Καλαμακίου.

Ο Ατρόμητος Μεταμόρφωσης υποδέχεται τους Τράχωνες και χρειάζεται μόνο τρίποντο, ενώ ο ΑΟ Περιστερίου έχει την ευκαιρία να πάρει... βαθιά ανάσα, αρκεί να κάνει το... χρέος του απέναντι στον ουραγό Άγιο Θωμά.

Κατά τα άλλα, απόλυτη ανάγκη από βαθμούς έχει η Αθηναίδα κόντρα στον ΠΑΟ Ρουφ και η Θύελλα Αγ. Δημητρίου που φιλοξενείται στον Χολαργό, ενώ υψηλό αγωνιστικό ενδιαφέρον παρουσιάζει η αναμέτρηση του Αγ. Δημητρίου με τον Κένταυρο Βριλησσίων.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο:

a1.png


Σχετικά άρθρα

Την Παρασκευή η έναρξη για την Ελπίδα Αγ. Αναργύρων Β

Καλό πρόσωπο της Αγίας Ελεούσας στο φιλικό με τον Παναθηναϊκό

Γυφτόπουλος: Τα καλύτερα για τα Μελίσσια έρχονται...

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35