social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ξανά κορυφή ο Χαραυγιακός τον Αστέρα Εξαρχείων σε επεισοδιακό ματς (4-0)

Ξανά κορυφή ο Χαραυγιακός τον Αστέρα Εξαρχείων σε επεισοδιακό ματς (4-0)

Γκολ, αποβολές, ένταση, διακοπές και την... επιστροφή του Χαραυγιακού στις νίκες και την κορυφή, επιφύλασσε το παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο Ηλιούπολης Β', για τη 15η αγωνιστική στον 1ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Β' ΕΠΣΑ.

Η ομάδα του Θ. Γεωργούλη επιβλήθηκε με 4-0 απέναντι στον Αστέρα Εξαρχείων, σε ένα ματς που «σημαδεύτηκε» από συρράξεις στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και ρίψεις αντικειμένων από την εξέδρα. Έτσι, ευτύχησε να προσπεράσει ξανά στην πρώτη θέση τα Βριλήσσια, που είχαν απώλεια βαθμών απέναντι στον Πανιώνιο Καισαριανής.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 28ο λεπτό με εναέριο βολέ του Γκούγκα (1-0) και τέσσερα λεπτά μετά (32') ο Τάφα με σουτ σημείωσε το 2-0. Στο 35ο λεπτό το παιχνίδι διεκόπη εξαιτίας ρίψης μπίρας από τους οπαδούς του Αστέρα, ενώ διακοπή σημειώθηκε και στο 63', όταν οπαδοί του Χαραυγιακού πέταξαν καφέ στον δεύτερο βοηθό Κοκκίνη και νερό σε παίκτες του Αστέρα. Μάλιστα, σε εκείνο το σημείο ο διαιτητής Γκαϊτατζής προειδοποίησε τους ανθρώπους των δύο ομάδων πως σε περίπτωση τρίτου ανάλογου περιστατικού θα προέβαινε σε οριστική διακοπή της αναμέτρησης!

Τελικά, η συνέχεια κύλησε ομαλά, με τους γηπεδούχους να φτάνουν σε άλλα δύο γκολ και να εδραιώνουν την επικράτησή τους. Στο 79ο λεπτό ο Δραμουντανής επιχείρησε τη σέντρα και ο Παππούς έστειλε την μπάλα στην εστία της ομάδας του στην προσπάθειά του να απομακρύνει (3-0), ενώ στο 90' ο Μουγιακάκος με κεφαλιά έγραψε το τελικό 4-0.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι από το 58ο λεπτό οι δύο ομάδες έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Νίκου και του Τσούκα, αμφότερων με απευθείας κόκκινη κάρτα, έπειτα από σύρραξη στον αγωνιστικό χώρο.

Διαιτητές: Γκαϊτατζής, Σταθόπουλος-Κοκκίνης

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ (Θύμιος Γεωργούλης): Σταματόπουλος, Αναστασόπουλος, Χάσι, Μιχαηλίδης (85' Πασά), Τάφα (46' Κουντουριώτης), Τουγουντζόγλου, Δραμουντανής (85' Μουγιακάκος), Ζαχαρόπουλος (87' Καρκάλης), Γκούγκας (81' Κουζέλης), Νίκου, Βουρλούμης

ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ (Τάσος Ψύλλιας): Μπόνης, Παππούς (80' Αράπης), Φιλιππόπουλος, Παρμάκης, Κατσούδας, Σιατούνης, Κωτσής (85' Βασιλακόπουλος), Καραμάνος, Φωτιάδης (85' Μάκος), Παπανικολάου (72' Διαμαντίδης), Τσούκας.

(ρεπορτάζ-photo: Κώστας Αποστολόπουλος)


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35