social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

ΕΠΣΑ: Στον... πάγο τα γήπεδα Τερψιθέας και Τζιτζιφιών

ΕΠΣΑ: Στον... πάγο τα γήπεδα Τερψιθέας και Τζιτζιφιών

Δραστικές αποφάσεις πήρε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣ Αθηνών προκειμένου να εξαλειφθούν παραβατικά φαινόμενα, διαφορετικού χαρακτήρα, που καταγράφονται συστηματικά σε δύο συγκεκριμένα γήπεδα.

Πρόκειται για τα γήπεδα της Τερψιθέας και των Τζιτζιφιών όπου παρατηρούνται περιστατικά βίας και κλοπών, αντιστοίχως, με τη διοργανώτρια Αρχή να αποφασίζει πως από εδώ και πέρα δεν θα ορίζει αγώνες, είτε πρωταθλημάτων είτε υποδομών, στους συγκεκριμένους χώρους.

Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, στην περίπτωση του γηπέδου Τερψιθέας η απόφαση θα αρθεί μόνον όταν τεθεί σε ισχύ η άδεια λειτουργίας του, ώστε να γίνει εφικτό να υλοποιούνται αιτήματα για παρουσία αστυνομίας στους αγώνες, σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ του Soccerlive.

Όσο για το γήπεδο Τζιτζιφιών, θα πρέπει να γίνουν μία σειρά από εργασίες, ώστε να μην χρειάζεται οι αποστολές των φιλοξενούμενων ομάδων να χρησιμοποιούν τα υπάρχοντα -και εκτεθειμένα σε εξωγηπεδικούς- αποδυτήρια.

Για αμφότερες τις περιπτώσεις τονίζεται ότι «οι αγώνες των σωματείων που αγωνίζονται στο γήπεδο αυτό, θα ορίζονται στην έδρα των αντιπάλων σωματείων, εκτός κι αν εξασφαλίσουν παραχωρητήριο από άλλο γήπεδο».

Η ενημέρωση για το γήπεδο Τερψιθέας αναφέρει ότι «δεν θα ορισθούν ξανά αγώνες Πρωταθλημάτων Κατηγοριών και Υποδομών όλων των ομάδων, λόγω των ανεξέλεγκτων επεισοδίων που δημιουργούνται από οργανωμένη ομάδα και γιατί το συγκεκριμένο γήπεδο στερείται άδειας λειτουργίας. Η ποινή ισχύει μέχρι να εκδοθεί άδεια λειτουργίας για το γήπεδο».

Για το γήπεδο Τζιτζιφιών, υπογραμμίζεται ότι «δεν θα ορίζονται αγώνες λόγω των συνεχόμενων κλοπών που παρατηρούνται στα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων ομάδων. Ο αποκλεισμός θα ισχύει μέχρι να πραγματοποιηθούν οι εργασίες που έχουν υποδειχθεί».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35