social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ανοδικά η Ανθούπολη, κίνδυνος για Κολωνό (3-0)

Ανοδικά η Ανθούπολη, κίνδυνος για Κολωνό (3-0)

Πορείες αντίθετες ακολουθούν η Ανθούπολη και ο Κολωνός που αναμετρήθηκαν στο στάδιο της Χωράφας για την 23η αγωνιστική.

Ανοδική είναι αυτή της ομάδας του Περιστερίου μετά το νικηφόρο 3-0, πτωτική και προβληματική εκείνη της ομάδας του Κέντρου, που πλέον βρίσκεται σε θέση μπαράζ για την παραμονή, στον 2ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Β’ ΕΠΣΑ.
Μόλις στο 15ο λεπτό ο Τσαγιάννης άνοιξε το σκορ με σουτ (1-0), στο 47’ ο Κυριαζής σκόραρε με κοντινό πλασέ μετά από απόκρουση του Ροκανά σε πρώτο του σουτ (2-0) και στο 54’ ο Διονάτος έγραψε το 3-0 με σέντρα σουτ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στα πρώτα λεπτά του αγώνα τραυματίστηκε σοβαρά ο Πανούτσος, ο οποίος διακομίστηκε σε νοσοκομείο. Μάλιστα, υπάρχουν φόβοι στις τάξεις της Ανθούπολης πως ο άτυχος ποδοσφαιριστής ενδεχομένως να έχει υποστεί ρήξη χιαστού.
Διαιτητές: Αρβανίτης, Μούζας-Παγούνης
ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ (Δημήτρης Τζαβέλας): Δρίβας, Μπαγετάκος (53’ Κακιώρης), Διονάτος, Πάσσαρης, Λάσκαρης, Αρβανίτης (70’ Μακρής), Άνγκελος (46’ Κυριαζής), Λαϊνάς, Τζαμαλής (70’ Ζαχαριάς), Τσαγιάννης, Πανούτσος (8’ λ.τρ. Βανταράκης)
ΚΟΛΩΝΟΣ (Αργύρης Παπακώστας): Ροκανάς, Ίμπρο (40’ Χριστοφόρου), Σταυράτης, Μιράκα, Κολάγκι (55’ Κωστάλας), Μποντοσάκης (46’ Δαρζέντας), Τοσούνι (81’ Καραλάκος), Ράσα, Συριόπουλος (74’ Ζέφι), Τζωρτζάτος, Λουφάκης.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35