social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Απίθανη ανατροπή η «Μπάρτσα», 2-1 τον Απόλλωνα Αθηνών/Δάφνη!

Απίθανη ανατροπή η «Μπάρτσα», 2-1 τον Απόλλωνα Αθηνών/Δάφνη!

Το ντέρμπι της αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ δικαίωσε τον τίτλο του, προσφέροντας έντονες συγκινήσεις και ένα συναρπαστικό φινάλε!

Στο γήπεδο Πετρούπολης Γ' ο τιμωρημένος Άγιος Δημήτριος έμεινε πίσω στο σκορ στο τελευταίο εικοσάλεπτο, όμως έβγαλε ψυχικά αποθέματα, έκανε τη μεγάλη ανατροπή απέναντι στον Απόλλωνα Αθηνών-Δάφνη και πήρε μία σπουδαία νίκη με 2-1, που τον έφερε σε απόσταση βολής από την κορυφή! Μετά από ένα «στείρο» πρώτο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο γκολ στο 50' όταν ο Κορφιάτης σούταρε στο δοκάρι της αντίπαλης εστίας, για να το πετύχουν στο 72' χάρη σε πλασέ του Δούρου (0-1). Ωστόσο, η «Μπάρτσα» δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και με δύο γκολ σε διάστημα επτά λεπτών έφερε το ματς... τούμπα! Στο 75' ο Γιαννούλης ισοφάρισε με πλασέ, στο οποίο η μπάλα ήρθε σε επαφή και με τον ώμο του Κούτρου (1-1), ενώ στο 81' ο Ερμάλ σημείωσε ένα θαυμάσιο γκολ με ιδανικό πλασέ, μετά από έξοχη ενέργεια και ασίστ του Λεβέντη (2-1).

Διαιτητές: Τσατσούλης, Κολλιάκος-Λ. Τσολακίδης

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (Κώστας Αρζένης): Μανώλης, Καρπέτας (54' Συκαράς), Χιώτης, Φούφας (46' Μεντί), Τσάκος, Λεβένης, Αρώνης, Γιαννούλης, Ρίζος (75' Κατσικάνταης), Κούτρος, Ερμάλ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΘΗΝΩΝ/ΔΑΦΝΗ: Δράκο, Κανελλάκης, Τσαλέρας (90' Τσούμπας), Ασημακόπουλος, Χάσκης, Βλαχονικολέας (83' Απέργης), Κορφιάτης, Δημητρόουλος (46’ Δούρος), Νόκα (95' Βλάχος), Κοφίνης, Τριανταφυλλίδης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35