social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Έσπασε το ρόδι» η Άμιλλα Περιστερίου, 1-0 τον ΑΟΝΦ Άτταλο!

«Έσπασε το ρόδι» η Άμιλλα Περιστερίου, 1-0 τον ΑΟΝΦ Άτταλο!

Οι πρώτοι βαθμοί για την Άμιλλα στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑ ήρθαν με την έναρξη του δευτέρου γύρου και, μάλιστα, με... τρίποντο!

Η νεανική ομάδα του Περιστερίου πέτυχε κάτι που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και υπέρβαση, με δεδομένο ότι την περασμένη αγωνιστική είχε υποστεί μία πολύ «βαριά» ήττα από τον Άγιο Θωμά, καταφέρνοντας σήμερα (15/1) το πρωί, μόλις οκτώ μέρες μετά, να καταβάλει τον ΑΟΝΦ Άτταλο και να πάρει τη νίκη με 1-0!

Η αξία της επικράτησής της, μάλιστα, γίνεται ακόμη μεγαλύτερη αν συνυπολογίσει κανείς το γεγονός ότι από τα τέλη του πρώτου ημιχρόνου βρέθηκε να αγωνίζεται με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Καλόγηρου με δεύτερη κίτρινη κάρτα! Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ωστόσο, κατάφερε να σημειώσει γκολ με κεφαλιά του Ασίμη έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, διατηρώντας το υπέρ της αποτέλεσμα μέχρι τέλους!

Πρόκειται για μία νίκη που μπορεί να μην σημαίνει πολλά όσον αφορά στη μάχη που θα γίνει στον 2ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ για την αποφυγή του υποβιβασμού, αφού το έργο της Άμιλλας παραμένει εξαιρετικά δύσκολο, ωστόσο δεν παύει να είναι ένα σπουδαίο αποτέλεσμα για την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση των νεαρών ποδοσφαιριστών της, που κάπως απροσδόκητα βρέθηκαν να αναλάβουν την ευθύνη της αξιοπρεπούς παρουσίας της ομάδας τους σε ένα πολύ απαιτητικό αγωνιστικό περιβάλλον.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35