social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Α' ΕΠΣΑ-2ος όμιλος: Δύσκολες αποστολές για προπορεύοντες!

Α' ΕΠΣΑ-2ος όμιλος: Δύσκολες αποστολές για προπορεύοντες!

Η εικόνα στην κορυφή του ομίλου δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα.

Τα Σούρμενα «επιμένουν» να οδηγούν την κούρσα, τη στιγμή που δύο και τρεις ομάδες δείχνουν τη διάθεση να τους ασκήσουν πίεση και να τους αποσπάσουν τα... γκέμια. Έχοντας, πλέον, +2 από τους διώκτες τους, στον «Δικέφαλο αετό» γνωρίζουν πως για να συνεχίσουν να απολαμβάνουν τη... μοναξιά τους, θα πρέπει να περάσουν νικηφόρα αύριο (22/1) το απόγευμα από το γήπεδο Αγ. Αναργύρων και αυτό δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να αποτελεί εύκολη υπόθεση.

Εξίσου δύσκολη, όμως, είναι και η αποστολή της δεύτερης Αγίας Ελεούσας που μετά τον θρίαμβο κόντρα στο Χαλάνδρι θέλει μία τρίτη συνεχόμενη νίκη, αυτή τη φορά σήμερα (21/1) στο Παλαιό Φάληρο απέναντι σε μία ομάδα που βρίσκεται σε ανοδική πορεία και θέλει ένα «μεγάλο» αποτέλεσμα.

Την ίδια ώρα το Χαλάνδρι θα αναζητά κόντρα στην Ανθούπολη την επιστροφή του στις νίκες, γνωρίζοντας πως πιθανόν να αποτελεί βασική προϋπόθεση για να μην δει την επαφή με την κορυφή να χάνεται.

Αμφίρροπη κρίνεται η αναμέτρηση του φορμαρισμένου Άγιου Θωμά με τον σκληροτράχηλο Άγιαξ Ταύρου, ενώ ματς «εξάποντο» είναι αυτό του Άτταλου Ν. Φιλαδέλφειας με τη Θύελλα Αγ. Δημητρίου.

a2.jpg


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35