social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Έχει πάρει... φόρα η «Μπάρτσα», 5-1 τον Παράδεισο

Έχει πάρει... φόρα η «Μπάρτσα», 5-1 τον Παράδεισο

Την πέμπτη συνεχόμενη νίκη του πανηγύρισε σήμερα (21/1) το απόγευμα ο Άγιος Δημήτριος και συνεχίζει τις υψηλές του «πτήσεις» στον 2ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ!

Αγωνιζόμενη ως γηπεδούχος αυτή τη φορά στο γήπεδο της Χρυσούπολης, η «Μπάρτσα» επιβλήθηκε με 5-1 του Παράδεισου, που μάλλον αδικείται από την έκταση του σκορ. Οι κυανέρυθροι προηγήθηκαν μόλις στο 7ο λεπτό με σουτ του Ρίζου (1-0), με τον Καραλή να ισοφαρίζει στο 37' με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Κ. Πετόκου (1-1). Παρά την ψυχρολουσία, οι παίκτες του Κ. Αρζένη πρόλαβαν να ανακτήσουν το προβάδισμα πριν την ανάπαυλα, με τον Ρίζο να πλασάρει εύστοχα στο 41' για το 2-1. Στο τελευταίο εικοσάλεπτο ο Άγιος Δημήτριος έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην επικράτησή του! Στο 73' ο Τσάκος σκόραρε με πλασέ μετά από απόκρουση του από φάουλ του Ερμάλ (3-1), στο 80' ο Γαβαλάς με ατομική προσπάθεια και πλασέ έγραψε το 4-1 και στο 89' ο Αρώνης με λόμπα διαμόρφωσε το τελικό 5-1.

Διαιτητές: Λιαμπότης, Παπαηλίας-Μπόντζος

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (Κώστας Αρζένης): Μανώλης, Καρπετάς (46' λ.τρ. Συκαράς), Χιώτης, Πλάκα, Τσάκος, Ρίζος (55' λ.τρ. Γαβαλάς), Αρώνης, Καρκασίνας, Μεντί, Κούτρος (73' Παναγιωτόπουλος), Ερμάλ (76' Κατσικανταής)

ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ (Γιώργος Σιμιτζόγλου): Κ. Γούλας, Χριστοφυλόπουλος, Παπαστεργίου, Σφυρής, Ρ. Πετόκου (80' Σιμιτζόγλου), Καραλής, Γιαννόγλου (60' λ.τρ. Χριστόπουλος), Ι. Γούλας (70' λ.τρ. Αποστολόπουλος), Πέττας, Λεφάκης, Κ. Πετόκου.

 


Σχετικά άρθρα

Τριφυλλιακός: Προχωράει σταθερά με Κατσαρό

Απίθανη ανατροπή η «Μπάρτσα», 2-1 τον Απόλλωνα Αθηνών/Δάφνη!

Μικτή Αθηνών Κ16 Ι Στο δρόμο... των μικρών και οι μεγάλοι Ι Πρόκριση μέσα στην Ηλεία!

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35