social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Από... αέρος ο Χολαργός 3-0 τα Μελίσσια με πειστική εμφάνιση!

Από... αέρος ο Χολαργός 3-0 τα Μελίσσια με πειστική εμφάνιση!

Μετά το... στραπάτσο της προηγούμενης αγωνιστικής και την ήττα από τους Τράχωνες, ο Χολαργός έχοντας υψηλή απόδοση σε όλη τη διάρκεια του σημερινού (28/1) αγώνα επικράτησε με 3-0 του ΑΟ Μελισσίων για την 14η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Α' ΕΠΣΑ.

Οι κυανόλευκοι του Γιώργου Τσαμόπουλου ήταν ανώτεροι και έφτασαν δίκαια στη νίκη αφού εκτός από τα τρια γκολ δημιούργησαν και άλλες ευκαιρίες.

Στο 5' ο Μιχελής με κεφαλιά μετα από φάουλ του Τσάγκαρη έκανε το 1-0, με τον Πιπερά στο 29' με σουτ να σημαδεύει το δοκάρι του Πυρένη.

Στο 32' ήταν η σειρά του Βλασσόπουλου να κερδίσει την εναέρια μονομαχία κάνοντας το 2-0 με κεφαλιά μετά από κορνερ του Τσάγκαρη.

Το τελικό 3-0 έκανε ο Σκούμας στο 84' με σουτ από κοντά μετά από όμορφη ατομική ενέργεια και ασίστ του Κομνηνού.

ΑΕ ΧΟΛΑΡΓΟΣ (Γιώργος Τσαμόπουλος) Μολφέσης, Κορφιάτης (72' Κοντογιάννης), Τσαγκαρης, Μιχελης, Βλασσόπουλος, Τσιρος, Μπολης (72' Ματαλιωτάκης), Μπαλαχτσής, Κετσετζογλου (58' Κομνηνός), Πιπερας (83' Μυλωνάς), Τσιαντής (46 Σκούμας),

ΜΕΛΙΣΣΙΑ (Γιώργος Καρατζάς) Πυρένης, Καραμπίνης, Κρητικός (46' Κρασώνης), Τιμολέων, Χοτζάι (46' Κασβίκης), Τούντας, Μαράνος, Νικολι (82' Χαμουρίδης), Χατζής, Γαλανόπουλος (63' Μωραϊτης), Παπαχρήστος (46 Ραβάνης)


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35