social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ακλόνητα τα Βριλήσσια, 2-1 την Ελευθερούπολη

Ακλόνητα τα Βριλήσσια, 2-1 την Ελευθερούπολη

Ύστερα από ένα παιχνίδι που έγινε κάτω από... πολικές θερμοκρασίες, τα Βριλήσσια επιβλήθηκαν με 2-1 -και- της Ελευθερούπολης, παραμένοντας στην κορυφή του 2ου ομίλου της Β' ΕΠΣΑ και στο +3 από τον Απόλλωνα Αθηνών/Δάφνη.

Η κατάκτηση των τριών βαθμών αποδείχθηκε υπόθεση ενός πενταλέπτου στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, με τον Κανέλλο να είναι ο πρωταγωνιστής και να σημειώνει τα δύο τέρματα της ομάδας του με πέναλτι στο 50' (1-0) και με πλασέ στο 54' (2-0). Οι κιτρινόμαυροι μπήκαν στο ματς με γκολ που σημείωσε στο 65ο λεπτό ο Παππάς με ωραίο πλασέ από πλάγια θέση, όμως το υπόλοιπο της αναμέτρησης δεν πρόσφερε κάποια άλλα συγκίνηση, πέρα από... έντονο ψύχος στους νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Διαιτητές: Πατεράκης, Χ. Νικολάου-Λιαμπότης

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ (Δημήτρης Λειβαρτζινός): Τζιβελέκης, Κόκκινος, Γεροντάρης, Τσιούμας, Ελεζάι, Μότσιος (90' Δημητρέλος), Χαλεπλής (90' Γκρέκος), Αραμπατζής, Προβίδης (70' Λιακόπουλος), Κανέλλος (58' Κωνσταντινίδης), Κυριακόπουλος (46' Γκιονάι)

ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ (Γιώργος Τζώτζης): Κολονέλος, Μαμαλής, Χαλκιαδάκης, Ψυλλάκης, Μεσάκου (77' Παπαμαύρος), Φλώρος, Σερδενές, Κιάρρη (25' λ.τρ.  Σταμάτης (60' Βάσιλας)), Παντελαίος, Χατζής (60' Γκλέτσος), Παππάς. 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35