social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

A' ΕΠΣΑ-1ος όμιλος: Το ντέρμπι της χρονιάς!

A' ΕΠΣΑ-1ος όμιλος: Το ντέρμπι της χρονιάς!

Ο αγώνας που θα γίνει αύριο (12/2) το απόγευμα στο γήπεδο «Μ. Κρητικόπουλος» δεν είναι σίγουρα ο πρώτος σπουδαίος της φετινής σεζόν.

Αν έπρεπε, ωστόσο, να αποδώσουμε κάπου τον τίτλο του «ντέρμπι της χρονιάς», θα του τον προσφέραμε απλόχερα! Τα βαθμολογικά δεδομένα και το τάιμινγκ της συνάντησης δεν αφήνουν περιθώριο για αμφιβήτηση. Ο πρωτοπόρος Μικρασιατικός υποδέχεται το Χαϊδάρι και σε περίπτωση νίκης θα κάνει... άλμα προς τα μπαράζ. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι θα αναζητήσουν ένα μεγάλο αποτέλεσμα, που θα τους βάλει για τα... καλά στη διεκδίκηση της πρωτιάς. Η ισοπαλία θα διατηρήσει μεν ανοιχτή την υπόθεση, θα έχει δώσει όμως ένα σαφές προβάδισμα στον σύλλογο της Καισαριανής.

Την ίδια ώρα, η τρίτη Διάνα θα φιλοξενεί τον ΓΣ Καισαριανής, που πλέον έχει περισσότερη ανάγκη το θετικό αποτέλεσμα, ενώ Δάφνη Π. Φαλήρου και Ολυμπιακός θα προσπαθούν να απομακρυνθούν λίγο περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Στο σημερινό πρόγραμμα δεσπόζει το ματς του Ηφαίστου με τον Χαραυγιακό, που παίζει το τελευταίο του χαρτί για διατήρηση στη μάχη της σωτηρίας, ενώ ο Πανερυθραϊκός φιλοξενεί τη Νέα Ιωνία σε ακόμη ένα αμφίρροπο παιχνίδι της αγωνιστικής.

a1.jpg


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35