social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ομορφιές η «Μπάρτσα», 5-2 τον Παλλαυρεωτικό

Ομορφιές η «Μπάρτσα», 5-2 τον Παλλαυρεωτικό

Είχε... κέφια ο Άγιος Δημήτριος στο φιλικό παιχνίδι με τον Παλλαυρεωτικό στο δημοτικό στάδιο Αγ. Δημητρίου και έφτασε στη νίκη με το «χορταστικό» 5-2.

Οι κυανέρυθροι ξεδίπλωσαν τις επιθετικές τους αρετές απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο, που φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει στο νέο Πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑΝΑ.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 21ο λεπτό με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ερμάλ (1-0), ενώ στο 28' ο Αρώνης αξιοποίησε ομαδική συνεργασία για το 2-0 με πλασέ. Λίγο πριν την ανάπαυλα ο Αρ. Πρέντι ευστόχησε από την άσπρη βούλα για το 2-1, για να ακολουθήσει το 3-1 στο 49' με κεφαλιά του Κοτσοβού. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν πάλι, αυτή τη φορά με προβολή του Ταμπάκη στο 65' (3-2), όμως την... τελευταία λέξη την είπε η «Μπάρτσα»: στο 68' ο Νομικός με σουτ έκανε το 4-2 και στο 85' ο Γαβαλάς με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 5-2, μία εβδομάδα πριν την πρεμιέρα του Πρωταθλήματος στην Α' ΕΠΣΑ!

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (Αλέξης Μαντζούνης): Μανώλης (30' Ζαγαρέλος (60' Κορδάς), Καρπέτας, Ρίζος, Πλάκα, Βλάμης, Γεωργιάδης, Κοτσοβός, Αρώνης, Ερμάλ, Κασπίρης, Μιτσάνη

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Νομικός, Γαβαλάς, Ντάφλας, Ρουμάνο, Τσιρίκος, Παναγιωτόπουλος, υπό δοκιμή

ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ (Γιώργος Δημητρόπουλος): Μητσόπουλος, Μωραΐτης, Ζυγούρης, Μπεργιάννης, Μεγαλοοικονόμου, Αντρ. Πρέντι, Κοντιζάς, Παληγεώργος, Ταμπάκης, Αρ. Πρέντι, Σταυρίδης.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Φετολάρι, Πιτσικάλης, Μαυροθαλασσίτης, Παπανικολόπουλος, Νικολαΐδης, Γιαουσέβ, Χουσεΐν, Κωτσαλάς.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35