social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ο Τζώρτζης «φαρμάκωσε» στο φινάλε το Χαλάνδρι (3-3 με Άγ. Θωμά)

Ο Τζώρτζης «φαρμάκωσε» στο φινάλε το Χαλάνδρι (3-3 με Άγ. Θωμά)

Μέχρι λίγα δευτερόλεπτα πριν τη συμπλήρωση του ενενηντάλεπτου στο γήπεδο Γουδή, το Χαλάνδρι βρισκόταν «αγκαλιά» με ένα αποτέλεσμα που θα του επέτρεπε να διατηρεί το προβάδισμα έναντι των υπολοίπων διεκδικητών του τίτλου στον 2ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ.

Στο 90', ωστόσο, «πληγώθηκε» από έναν... πρώην και είδε δύο βαθμούς να χάνονται απέναντι σε ένα ανταγωνιστικό σύνολο! Σε μία από τις τελευταίες προσπάθειες του Άγιου Θωμά για γκολ ισοφάρισης, ο -κορυφαίος των γηπεδούχων- Γεωργογιάννης έκανε το γύρισμα και ο χαρισματικός φορ από πλεονεκτική θέση σκόραρε με πλασέ για το τελικό, αλλά και «χορταστικό» 3-3! Ο σπουδαίος άσος δεν πανηγύρισε το γκολ απέναντι σε μία ομάδα στην οποία είχε προσφέρει τις υπηρεσίες του μετά την αποχώρησή του από τον Ηλυσιακό και η οποία είδε τη διαφορά της με την κορυφή να αυξάνεται στους τρεις βαθμούς. Από την άλλη, οι πράσινοι εξακολουθούν να κρατούν την τύχη τους στα χέρια τους, αφού γνωρίζουν ότι με πέντε νίκες στις ισάριθμες αγωνιστικές που απομένουν, θα κόψουν πρώτοι το νήμα.

agios_thomas_panigirismos_me_xalandri.jpg

Το σημερινό (18/2) ματς ξεκίνησε ιδανικά για τον Άγιο Θωμά, που πήρε το προβάδισμα πριν καν συμπληρωθεί μισό λεπτό αγώνα! Ο Γεωργογιάννης βρέθηκε μόνος και αμαρκάριστος απέναντι στον Μυλωνά, πρόλαβε την έξοδό του και πλάσαρε για το 1-0! Οι φιλοξενούμενοι έβγαλαν άμεσα αντίδραση, καταφέρνοντας στο 16' να ισοφαρίσουν σε 1-1 με κοντινό δυνατό πλασέ του Αλεξανδράκη. Στη δεύτερη αξιόλογη επίθεσή τους, όμως, οι «πορτοκαλί» πήραν πάλι «κεφάλι» στο σκορ, φτάνοντας στο 2-1 ξανά με σκόρερ τον Γεωργογιάννη, ο οποίος για δεύτερη φορά πλάσαρε ιδανικά τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Το Χαλάνδρι ευτύχησε να αλλάξει τις ισορροπίες της αναμέτρησης πριν την ανάπαυλα, αφού στο 44ο λεπτό ο Ντούλε βρήκε... δοκάρι και δίχτυα με ωραίο διαγώνιο σουτ για το 2-2! Μάλιστα, στο δεύτερο μέρος πήραν και το προβάδισμα στο 61', όταν ο Κατσιούλης κέρδισε τις μονομαχίες, βγήκε απέναντι στον Πετράκη και με ιδανικό πλασέ έγραψε το 2-3! Το Χαλάνδρι έδειξε να ελέγχει τον ρυθμό του αγώνα, όμως σε μία από τις τελευταίες φάσεις της αναμέτρησης «πλήρωσε» άλλη μία ολιγωρία του, με τον Τζώρτζη να ισοφαρίζει για το 3-3, που μετά από τέσσερα λεπτά καθυστερήσεων αναδείχθηκε σε τελικό αποτέλεσμα.

xalandri_panigirismos_se_goudi.jpg

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 61ο λεπτό, μετά την επίτευξη του τρίτου γκολ των φιλοξενούμενων, υπήρξαν αψιμαχίες στην κερκίδα, αλλά και αρκετή ένταση στον αγωνιστικό χώρο. Αφού πρώτα είχε ακούσει ο ίδιος, όπως και η υπόλοιπη ομάδα του Χαλανδρίου, ουκ ολίγα... γαλλικά από την -επιεικώς αφιλόξενη- εξέδρα των γηπεδούχων, ο Κατσιούλης πανηγύρισε βγάζοντας τη φανέλα του και υψώνοντάς την επιδεικτικά μπροστά από το διαχωριστικό κιγκλίδωμα. Η κίνηση αυτή ήταν απλώς η αφορμή για να ανάψει «φωτιά», που έσβησε λίγα λεπτά μετά με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Επίσης, στο 82ο λεπτό αποβλήθηκε από τον πάγκο του για έντονη διαμαρτυρία ο τεχνικός των πράσινων, Στ. Αμανατίδης.

Διαιτητές: Μαχαίρας, Ισσά-Κολλιάκος

ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ (Στέφανος Σοϊλεμές): Πετράκης, Νικάκης, Τσιγαρίδας (74' Μπόκος), Χαντζής, Παπαζαφειρόπουλος, Ζαρκαδούλας, Τζώρτζης, Τσινιάς (74' Βάρφη), Γεωργογιάννης, Κολοβός, Μεταξούλης (67' Τετώρος)

ΧΑΛΑΝΔΡΙ (Σταύρος Αμανατίδης): Μυλωνάς, Φουκούλης (85' Γκουτζιούλας), Βλάχος, Μανουσάκης, Ντζαβίδας, Πάζα, Τρυφιάτης, Ντούλε, Καλιαμπάκας (75' Μπράχος), Κατσιούλης (75' Κεχρής), Αλεξανδράκης (80' λ.τρ. Αζάλ).

 


Σχετικά άρθρα

Κράτησαν τον «κορμό» τους τα Βριλήσσια – Αρχή με δεκατέσσερις ανανεώσεις!

Νέα Ιωνία: Τελειώνει και του Φραγκόπουλου

Ιντζέκαρος: Άξιοι οι ποδοσφαιριστές μου, κοσμεί τον χώρο ο Διαγόρας (vid)

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35