social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τα Σούρμενα λύγισαν τον Άγιαξ Ταύρου σε επεισοδιακό ματς (1-0)

Τα Σούρμενα λύγισαν τον Άγιαξ Ταύρου σε επεισοδιακό ματς (1-0)

Πολύτιμο «τρίποντο» σε ματς υψηλού βαθμού δυσκολίας πήραν τα Σούρμενα και διατηρήθηκαν στην κορυφή του 2ου ομίλου στην Α' ΕΠΣΑ.

Οι κοκκινόμαυροι επικράτησαν με 1-0 του Άγιαξ Ταύρου, σε ένα παιχνίδι που όμως στιγματίστηκε από τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στην εξέδρα στο δεύτερο ημίχρονο και είχαν ως αποτέλεσμα τη διακοπή του αγώνα για περίπου μισή ώρα.

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να πάρουν το προβάδισμα μόλις στο 18ο λεπτό, όταν ο Παπουγιαννάκης με πλασέ νίκησε τον Γεωργίου και έγραψε το 1-0. Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι αναζήτησαν την ισοφάριση, «αγγίζοντάς» την για πρώτη φορά στο 62', όταν κέρδισαν πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο Μαρούσης και απέκρουσε σωτήρια ο Αθανασόπουλος.

Στο 75ο λεπτό του αγώνα υπήρξαν εκτεταμένες συμπλοκές στην εξέδρα με συνέπεια ο διαιτητής Μπαϊρακτάρης να διακόψει το παιχνίδι και να οδηγηθεί στα αποδυτήρια μαζί με τους βοηθούς του και τους ποδοσφαιριστές. Έπειτα από περίπου είκοσι λεπτά και αφού πρώτα ζήτησε να εκκενωθεί η εξέδρα, το παιχνίδι συνεχίστηκε, με τους φιλοξενούμενους να χάνουν άλλη μία σπουδαία ευκαιρία για να φέρουν το ματς στα ίσια! Ήταν το 76ο λεπτό, όταν ο Στατήρης υποδέχθηκε την μπάλα από κανονική θέση μετά από σουτ συμπαίκτη του, πλάσαρε δυνατά από θέση λίγο έξω από τη μικρή περιοχή και με τον γκολκίπερ Αθανασόπουλο να είναι επί της ουσίας εξουδετερωμένος έχοντας κατευθυνθεί προς το ένα δοκάρι, όμως η μπάλα χτύπησε χαμηλά στο δοκάρι της ανυπεράσπιστης γωνίας και εξοστρακίστηκε, κινούμενη παράλληλα προς τη γραμμή του τέρματος! Το τριπλό σφύριγμα του Μπαϊρακτάρη βρήκε τα Σούρμενα να πανηγυρίζουν μία δύσκολη, αλλά και σπουδαία νίκη!

Διαιτητές: Μπαϊρακτάρης, Ισσά-Λιαμπότης

ΣΟΥΡΜΕΝΑ (Γιάννης Τάπρατζης): Αθανασόπουλος, Τσομπάνης, Μαρινάκης, Καμπουρούδης, Οικονόμου, Μαργαρίτης, Αρσενίου (80' Ντοκάι), Παπουγιαννάκης (69' Μακρυνόρης), Γιαννόπουλος (69' Μασάντο), Χαπάλογλου, Πετριτάι

ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ (Γιάννης Γαζής): Γεωργίου, Χασιώτης, Καβαλλάρης, Μαρούσης, Στρέφι (46' Γ. Σέχου), Παπαευθυμίου, Καλαμάτας (85' Κωτσοβός), Τρακόσης (89' Δρόσης), Αναστασόπουλος (46' Σ. Σέχου), Μαυροβουνιώτης, Ζυγοκώστας (46' Στατήρης)

 


Σχετικά άρθρα

Ισοπαλία για Χαϊδάρι και Δάφνη Παλαιού Φαλήρου

Τεχνικός διευθυντής στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου ο Ζαφειριάδης

Ψυρόπουλος: «3-4 ομάδες για τον τίτλο»

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35