social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Περασε (και) από το Περιστέρι ο Χολαργός (0-3) και φουλάρει για το ματς της χρονιάς

Περασε (και) από το Περιστέρι ο Χολαργός (0-3) και φουλάρει για το ματς της χρονιάς

Αλώβητος έφυγε από το Περιστέρι ο Χολαργός παραμένοντας στο κυνήγι του Ηλυσιακού και της 1ης θέσης αφού επικράτησε με 0-3 του ΑΟ Περιστερίου παραμένοντας στο -6 από τους κιτρινόμαυρους με ματς λιγότερο.

Αυτό σημαίνει ότι εφόσον δεν αλλάξει κάτι δραμματικά... η υπόθεση τίτλος θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική στο ματς ανάμεσα στον Χολαργό και τον Ηλυσιακό στο Μαρσώ.

Στο 48' ο Μολφέσης με πέναλτι έκανε το 0-1, με τον Κομνηνό στο 59' να πετυχαίνει το 0-2. Στο 64' αποβλήθηκε ο Σεττελάρι με απευθείας κόκκινη για τον ΑΟ Περιστερίου και ο Κοντογιάννης για τον Χολαργό, με τον Σκούμα στο 70' να γράφει το τελικό 0-3. 

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Σάκης Σάσσαλος) Μπακοδήμος, Τρόκα (68' Διονυσόπουλος), Μπούζας Ι., Σετελλάρι, Λάχας, Ζιάμπρας, Δημητρίου (71' Κούτρης), Ζαφειράτος Γ., Κατσίκης (62' Παππάς), Ρίζος (74' Βαγγέλης), Γεωργακόπουλος.

ΧΟΛΑΡΓΟΣ (Γιώργος Τσαμόπουλος) Μολφέσης, Τσάγκαρης, Γαλάτης, Μιχελής, Βλασσόπουλος, Τσίρος (89' Ζαχαρόπουλος), Κοντογιάννης, Μπαλαχτσής, Κετσετζόγλου (89' Μυλωνάς), Ξυδης (46' Κομνηνός), Σκούμας (85' Μπόλης).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35