social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πρωταθλητής ο Κένταυρος, «χρυσό» βαθμό η Λαύρα (1-1)

Πρωταθλητής ο Κένταυρος, «χρυσό» βαθμό η Λαύρα (1-1)

Αποτέλεσμα που έφερε χαρά και στις δύο πλευρές ήταν το ισόπαλο 1-1 στο γήπεδο Βριλησσίων, με τον τοπικό Κένταυρο να «κλειδώνει» την πρώτη θέση στον 3ο όμιλο και την επάνοδό του στην Α' Κατηγορία, αλλά και τη Λαύρα να προσθέτει πολύτιμο βαθμό στη συγκομιδή της!

Η ομάδα της Αργυρούπολης προηγήθηκε στο 26ο λεπτό, όταν ο Φωτουλάκης εκτέλεσε φάουλ και ο Μανίκας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας της ομάδας του, στην προσπάθειά του να απομακρύνει με το κεφάλι (0-1). Η ισοφάριση ήρθε στο 53' με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Μπαλατσούρα, με τον Γουλή να πραγματοποιεί κάποιες καλές επεμβάσεις και το 1-1 να μένει μέχρι τέλους.

Διαιτητές: Στεργιώτης, Αργυριάδης-Αθανασόπουλος

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡΙΛ. (Κώστας Ρούπτσος): Τικταπανίδης, Τσαντήλας, Χαλκιόπουλος, Μανίκας (46' Αργυρόπουλος), Κολιός, Φελέκης, Γεωργουδάκης, Ταούζης (59' Γεωργιτζόγλου), Σαχσανίδης, Μπαλατσούρας (80' Τσόγκας), Μπρίλης

ΛΑΥΡΑ ΑΡΓ. (Γιάννης Χατζηράπτης): Γουλής, Φωτουλάκης, Μυλωνίδης, Τσαπατσάρης, Λύτρας, Αγγελακόπουλος (87' Ζαρίκος), Κουλουρίδης (70' Μαυρόπουλος), Παπαγεωργίου (70' Κοκονούζης), Τρυφωνίδης (87' Θεοχάρης), Γκίκα (59' Σκούρλας), Πολυμερόπουλος.

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35