social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Με καρέ Αθανασάκη, 5-1 ο Φοίνικας Περιστερίου τα Πετράλωνα

Με καρέ Αθανασάκη, 5-1 ο Φοίνικας Περιστερίου τα Πετράλωνα

Άλλο ένα «τρίποντο» πρόσθεσε στη συγκομιδή του ο Φοίνικας Περιστερίου, που βρίσκεται επί της ουσίας σε περίοδο... μίνι προετοιμασίας για τα μπαράζ των δευτεραθλητών της Β' ΕΠΣΑ.

Η ομάδα του Στ. Πανακούλια επιβλήθηκε με 5-1 της ΑΕ Πετραλώνων, έχοντας ως μπροστάρη τον νεαρό Αθανασάκη, ο οποίος σημείωσε καρέ τερμάτων σε διάστημα 50 λεπτών. Ο 19χρονος ακραίος επιθετικός άνοιξε το σκορ στο 4' με εξ επαφής προσπάθεια μετά από δοκάρι σε σουτ του Μαρκαντωνάτου (1-0), για να έρθει η ισοφάριση στο 20' σε μία ανύποπτη στιγμή, όταν ο Νίκας εκμεταλλεύτηκε λάθος γύρισμα στην αντίπαλη άμυνα και με πλασέ πέτυχε το 1-1. Ακολούθησαν άλλα τρία γκολ από τον Αθανασάκη (20', 42', 48'), για να γράψει το τελικό 5-1 ο Δήμος στο 56'.

Διαιτητές: Τριανταφύλλου, Τζανόγλου-Κουλοσούσας

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤ. (Στάθης Πανακούλιας): Παπαδιώτης, Ηλιόπουλος (46' Κορδάς), Καραλής, Λάσκαρης, Αναγνωστόπουλος, Παπανικολάου, Αθανασάκης (59' Διονάτος), Δήμος, Καλυβάς, Μαρκαντωνάτος, Παπαδόπουλος (52' Μπόζας)

ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ (Αυγέρης Πάσχος): Διόγος, Ντανίκας, Καμηλάκης, Κόκκαλης, Γκολφινόπουλος, Ηλιαδάκης, Μακρής, Βολικάκης, Νίκας, Σουμάκης, Μουράτης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35