social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Κλείδωσαν» την 3η θέση οι Ίωνες Αλίμου, 2-0 τον ΠΟΨ

«Κλείδωσαν» την 3η θέση οι Ίωνες Αλίμου, 2-0 τον ΠΟΨ

Σε ένα παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον, οι Ίωνες Αλίμου επικράτησαν με 2-0 του ΠΟ Ψυχικού στο γήπεδο Κ. Χαλανδρίου και «κλείδωσαν» την τρίτη θέση στον 4ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ, μία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 25ο λεπτό, χάρη σε πλασέ του Χαλά, ωστόσο το γκολ δεν μέτρησε μετά από υπόδειξη για οφσάιντ από τον πρώτο βοηθό Αγιωργίτη, με τους ανθρώπους του ΠΟΨ να εκφράζουν τις ενστάσεις τους για τη συγκεκριμένη απόφαση. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, στο 48ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα, όταν ο Δημητρακόπουλος νίκησε τον Χρανιώτη με σουτ από θέση εκτός περιοχής (0-1). Στο 82' ο Γκέζος σκόραρε με σουτ και σφράγισε το «τρίποντο» για την ομάδα των νοτίων προαστίων (0-2).

Διαιτητές: Μαμούνης, Αγιωργίτης-Γκέτσος

ΠΟ ΨΥΧΙΚΟΥ (Γιώργος Σπυράκης): Χρανιώτης, Χειμαργιός, Τσίκος (63' Β. Κούκος), Κυρίτσης, Α. Κούκος, Οτέμπερης, Τσουράπης (79' Κώτης), Μέξας (63' Κοτσώνης), Χαλάς, Μαραβελάκης, Αλιάι (52' Διαμαντόπουλος)

ΙΩΝΕΣ ΑΛΙΜΟΥ (Βαγγέλης Φωτουλάκης): Τζιβελέκης, Κανάκης (75' Γαλάνης), Χαλικιάς, Ευγενίδης, Παπαδόπουλος (86' Αναστασίου), Δημόπουλος, Ντογκάνι (61' Γκίκας), Δημητρακόπουλος, Φερρατσάκου (86' Κουκούλας), Αθανασίου (86' Ψαρράς), Γκέζος.

 


Σχετικά άρθρα

Διάνα Ηλ.: Με Μούτο στο Περιστέρι

Γκαρδιακός η δεύτερη ανανέωση στον Άγιαξ Ταύρου

Ανανέωσε και ο Μπίμπιζας στην Ανθούπολη

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35