social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Έτοιμη για τη μεγάλη επιστροφή η Πεύκη!

Έτοιμη για τη μεγάλη επιστροφή η Πεύκη!

Το προτελευταίο βήμα για την επάνοδό της στα «σαλόνια» του αθηναϊκού ποδοσφαίρου πραγματοποίησε σήμερα (25/3) η Πεύκη και χρειάζεται άλλο ένα την τελευταία αγωνιστική για να την πανηγυρίσει!

Η ομάδα του Κ. Μαυρίδη πέρασε χωρίς απώλειες και από το γήπεδο της Ακαδ. Πλάτωνος, επικρατώντας με 2-0 του Κολωνού, που δεν μπόρεσε να βάλει δύσκολα στον μεγάλο του αντίπαλο. Μόλις στο 3ο λεπτό ο Σπυριδάκης άνοιξε το σκορ με κεφαλιά (0-1), ενώ επίσης με κεφαλιά σημειώθηκε το 0-2 στο 28', αλλά με δράστη τον Χαραλάμπους. Στο 65' οι γηπεδούχοι έχασαν την ευκαιρία να μειώσουν, όταν ο Σινανάι εκτέλεσε άστοχα πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος, βλέποντας την μπάλα να εξοστρακίζεται στο δοκάρι και να καταλήγει άουτ, ενώ ακολούθησε το... παράδειγμά του ο Σπυριδάκης στο 72', όταν εκτέλεσε πέναλτι και νικήθηκε από τον Ροκανά.

Διαιτητές: Σ. Νικολάου, Βαμβακάς-Μπεκιάρι

ΚΟΛΩΝΟΣ (Παναγιώτης Καλαϊτζίδης): Ροκανάς, Χριστόπουλος (70' Λίκα), Σταυράτης (46' Ρότσι), Καπελάκης, Λυμπέρης (46' Φελεμέγκας), Οντατζής, Σινανάι, Κολάγκη, Λυγγόπουλος (46' Λαμπιτσάκης), Σκεύης, Παπαδάτος (70' Ρώσσι)

ΠΕΥΚΗ (Κυριάκος Μαυρίδης): Μπακόλας, Μακρής, Γιαννίκος, Ντέντια, Τσότρας, Β. Μπάρε, Λιάσκος (70' λ.τρ. Μπούντρας), Μπανιάς, Σπυριδάκης (90' Γεντίκης), Φάρκωνας (80' Α. Μπάρε), Χαραλάμπους (90' Ντούνης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35