social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Απέδρασε με το «τρίποντο» από τον Άλιμο ο Παπάγος, 1-0 τους Ίωνες

Απέδρασε με το «τρίποντο» από τον Άλιμο ο Παπάγος, 1-0 τους Ίωνες

Σε ένα παιχνίδι που είχε έντονο ενδιαφέρον και αρκετή αγωνιστική ένταση, ο Παπάγος πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο Αλίμου β' όπου επικράτησε με 1-0 απέναντι στους Ίωνες και έδωσε συνέχεια στην ανοδική του πορεία στον 3o όμιλο του Πρωταθλήματος της Β' ΕΠΣΑ.

Οι «στρατηγοί» έδειξαν περισσότερη «δίψα» για το «τρίποντο» και το πήραν με ένα γκολ του Μπράτσου λίγο πριν την ανάπαυλα, απέναντι σε έναν αντίπαλο που δεν μπόρεσε να γίνει ιδιαιτέρως απειλητικός.

Ύστερα από ένα πρώτο τέταρτο που ήταν ισορροπημένο, οι φιλοξενούμενοι πήραν τα ηνία του αγώνα και, μάλιστα, έφτασαν κοντά στο γκολ στο 27', όταν το σουτ του Μπράτσου έδιωξε σε κόρνερ με τη γροθιά του ο γκολκίπερ Τζεβελέκης. Στο 35' ο Παπάγος είχε νέα καλή στιγμή, πάλι με τον Μπράτσο, ενώ στο επόμενο λεπτό οι άνθρωποί του ξεσηκώθηκαν από τον πάγκο τους εξαιτίας υπόδειξης οφσάιντ από τον δεύτερο βοηθό Δεσύλλα, σε φάση όπου οι Κουλούρης και Ρηγόπουλος έφευγαν με αξιώσεις στην επίθεση. Στο 39' οι Ιωνες πραγματοποίησαν την πρώτη καλή ευκαιρία τους με πρωταγωνιστή τον Δημητρακόπουλο, ενώ στο 42' οι άνθρωποι του Παπάγου διαμαρτυρήθηκαν ξανά, αυτή τη φορά προς τονο διαιτητή Κασίδη, ζητώντας αποβολή του Νικήτα σε μαρκάρισμα με προβολή απέναντι σε αντίπαλο. Εν τέλει, οι κυανόλευκοι ευτύχησαν να πάρουν το προβάδισμα στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Μπράτσος ελίχθηκε ωραία, έφερε την μπάλα στο αριστερό πόδι και με ψύχραιμο πλασέ την πέρασε πάνω από τον Τζεβελέκη για το 0-1.

Στο δεύτερο μέρος ο Παπάγος συνέχισε να ελέγχει το παιχνίδι μέχρι το 60ο λεπτό. Έκτοτε, οπισθοχώρησε και έδωσε χώρο στους Ίωνες, οι οποίοι όμως έψαξαν με ανορθόδοξο τρόπο να περάσουν την μπάλα στην περιοχή του Μαρκαντωνάκη. Συνέπεια αυτού ήταν να μην δημιουργήσουν σπουδαίες φάσεις, με εξαίρεση την περίπτωση του 78', όπου ο Κανάκης βγήκε στην «πλάτη» της άμυνας από τη δεξιά πτέρυγα, μπήκε στην περιοχή, έπιασε το σουτ, όμως ο Μαρκαντωνάκης αρχικά και το οριζόντιο δοκάρι στη συνέχεια απομάκρυναν την μπάλα σε κόρνερ! Λίγα λεπτά νωρίτερα οι δύο ομάδες είχαν μείνει με δέκα παίκτες έκαστη, εξαιτίας αποβολής του Δημόπουλου και του Μεσίνι με κόκκινες κάρτες έπειτα από σύρραξη στον αγωνιστικό χώρο και τετράλεπτη διακοπή. Θα πρέπει να σημειωθεί, ωστόσο, ότι στις τάξεις των Ιώνων διαμαρτυρήθηκαν εντόνως για την αποβολή του δικού τους ποδοσφαιριστή, υποστηρίζοντας πως κακώς ο διαιτητής έσπευσε να «κρατήσει την ισορροπία». Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι άσκησαν πίεση με γεμίσματα προς την περιοχή, που όμως δεν ανησύχησαν ιδιαιτέρως τους ποδοσφαιριστές του Παπάγου.

Διαιτητές: Κασίδης, Κρασώνης-Δεσύλλας

ΙΩΝΕΣ ΑΛΙΜΟΥ (Αντώνης Σκουμπουρδής): Τζεβελέκης, Νικήτας, Χαλικιάς, Μπέλερης (54' Ευγενίδης), Παπαδόπουλος, Δημόπουλος, Λαζάρου (54' Κανάκης), Χατζηανόγλου, Ντογκάνι (79' Βαφειάδης), Δημητρακόπουλος, Ποιμενίδης (79' Φερρατσάκου)

ΠΑΠΑΓΟΣ (Γιάννης Ντόκος): Μαρκαντωνάκης, Κωστόπουλος, Γύπαρης (65' Μπάμη), Αλεξιάδης, Λιούκας, Κασβίκης, Μπράτσος (82' Λύρος), Φατούρος, Ρηγόπουλος (82' Θ. Δρυμωνίτης), Μεσίνι, Κουλούρης (92' Καπάνταης).

 

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35