social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ιωάννου: Δεν μας αξίζει να είμαστε εκεί... κάτω!

Ιωάννου: Δεν μας αξίζει να είμαστε εκεί... κάτω!

Ανεξαρτήτως αν σε αρκετά παιχνίδια έχει σταθεί ανταγωνιστικά, η Λυκόβρυση παραμένει εξαιρετικά χαμηλά στην κατάταξη του 1ου ομίλου της Α' ΕΠΣΑ με πενιχρή συγκομιδή στις πρώτες εννέα αγωνιστικές.

Ωστόσο, ο Κώστας Ιωάννου επισημαίνει στο Soccerlive ότι η εικόνα αυτή αδικεί την ομάδα του και την προσπάθεια που έχει καταβάλει. «Άγχος έχουμε γιατί θέλουμε να παρουσιάζουμε καλό πρόσωπο» αποκρίνεται μετά από σχετική ερώτηση και συμπληρώνει: «Δεν μας αξίζει να είμαστε εκεί... κάτω! Έχουμε κάνει καλά παιχνίδια και δεν έχουμε πάρει τους βαθμούς που θα έπρεπε. Αυτή, όμως, είναι η πραγματικότητα! Είμαστε σε δεινή θέση, αλλά θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας μέχρι τέλους! Η ομάδα δεν τελειώνει ποτέ και πρέπει να πάντα να είναι έτοιμη».

Αναφορικά με το παιχνίδι της Κυριακής (27/11) στο γήπεδο των Αγ. Αναργύρων κόντρα στην τοπική ομάδα, ο έμπειρος προπονητής τονίζει: «Άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως άλλωστε είναι όλα. Έχουμε κάποια προβλήματα στη διαδικασία της προετοιμασίας, αφού υπάρχουν κάποιοι παίκτες που δεν ξέρω αν θα τους έχω στη διάθεσή μου. Θα πάμε, ωστόσο, να διεκδικήσουμε κάτι μέσα από αγωνιστικότητα και προσπάθεια».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35