social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ρελάνς το Χαλάνδρι και φουλ για άνοδο, 0-2 το Χαϊδάρι

Ρελάνς το Χαλάνδρι και φουλ για άνοδο, 0-2 το Χαϊδάρι

Έπρεπε να αντιδράσει και το... έκανε. Το Χαλάνδρι ήξερε μετά την εντος έδρας ήττα από τον Ηλυσιακό για την 1η αγωνιστική των μπαράζ ότι θα έπρεπε να πάει στο Χαϊδάρι και να βγάλει αντίδραση.

Η ομάδα των βορείων προαστίων το κατάφερε αφού πήρε το απόλυτο των βαθμών από το ματς επικρατώντας με 0-2 των πρωταθλητών του 1ου ομίλου της Α' ΕΠΣΑ.

Το συγκρότημα του Σταύρο Αμανατίδη άντεξε στην πίεση του α' μέρους και έχοντας σε μεγάλη ημέρα τον Γιαννη Αλεξανδράκη πήρε μια σπουδαία νίκη.

Ο νεαρος εξτρέμ έκανε τα πάντα στο παιχνίδι αφού εκτός από το δεύτερο γκολ που 'κλείδωσε' τη νίκη για το Χαλάνδρι κέρδισε το πέναλτι με το οποίο έγινε το 0-1.

Από την πλευρά του το Χαϊδάρι δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα, παρ' όλα αυτά είχε τις ευκαιρίες να πετύχει πρώτο γκολ στο α' μέρος και κυρίως στα πρώτα 25'.

Τα ικανότατα εξτρέμ της ομάδας του Γιάννη Χλωρού περιορίστηκαν σε μεγάλο βαθμό από τους ακραίους μπακ του Χαλανδρίου και έτσι οι γηπεδούχοι... μπούκωσαν στην επανάληψη αφού παρά την υπεροχή τους δεν απείλησαν αισθητά.

Η πρώτη καλή φάση του αγώνα σημειώθηκε στο 3' όταν ο Γκρέμπι ε΄κανε το σουτ όμως ο Μυλωνάς μπλοκαρε.

Στο 7' ο τερματοφύλακας του Χαλανδρίου έδιωξε σε κόρνερ την όμορφη εκτέλεση φαουλ του Αποστολόπυολου.

Στο 22' οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για χερι εντός περιοχής σε προσπάθεια του Βλάχου,με τον Αποστολόπουλο να απειλεί και πάλι στο 22'. Ο έμπειρος επιτελικός μέσος εκτέλεσε το φάουλ όμως ο Μυλωνάς και πάλι απομάκρυνε σε κόρνερ. Στην εξέλιξη της φάσης ο Ζίζηλας δεν μπόρεσε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα αφού μετά από την εκτέλεση του κόρνερ, οι αμυντικοί του Χαλανδρίου απομάκρυναν.

Στην επανάληψη το Χαλάνδρι κέρδισε μερικά μέτρα στο γήπεδο και έχασε καλή στιγμή στο 57' όταν η ενέργεια του Πάζα πέρασε παράλληλα. Στο 59' οι πράσινοι κέρδισαν πεναλτι όταν ο Αλεξανδράκης κέρδισε τους πάντες... στην κούρσα και ανατράπηκε από τον Καλαματιανό που δεν κατάφερε να τον ανακόψει. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Ντζαβίδας για το 0-1. Στο 70' ο Αποστολοπουλος εκτέλεσε το κόρνερ όμως ο Κλάους Γκρέμπι με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 75' η κατάσταση δυσκόλψε για το Χαλάνδρι αφού ο διατητής Περράκης απέβαλλε με δεύτερη κίτρινη τον Τρυφιάτη, θεωρώντας ότι χτύπησε με το χέρι τον Τσιούλο. Και ενώ όλοι περίμεναν το Χαϊδάρι να πιεσει, το Χαλάνδρι πέτυχε και δεύτερο τέρμα. Ο Αλεξανδράκης που βρήκε πολλούς κενούς χώρους στην αντεπίθεση με άψογο πλασέ έκανε το 0-2 και κλείδωσε τη νίκη για τους πρωταθλητές του 2ου ομίλου.

Σα να μην έφτανε αυτό ήρθε και η κόκκινη του Τσιούλου στο 78' για να φέρει την αριθμητική ισορροπία στα ίδια επίπεδα. Στο 79 ο Βλαχόπουλος βρέθηκε πεσμένος στο έδαφος όμως ο Περράκης υπέδειξε τη συνέχεια του αγώνα, ενώ στο 85' αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Αποστόλης Φουκούλης για το Χαλάνδρι καθώς χτύπησε εκτός φάσης τον Αποστολόπουλο. Το Χαϊδάρι πίεζε για την μείωση του σκορ και στο 88' κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Μανουσάκη, όμως ο Μυλωνάς είπε όχι στην εκτέλεση του Μάκρα, διατηρώντας το προβάδισμα ασφαλειας του Χαλανδρίου. Στο 91' ο Αζάλ έστρωσε στον Αλεξανδράκη που ήταν μέσα στην περιοχή όμως το σουτ του τελευταίου έδιωξε σε κόρνερ ο Καλαματιανός.

Διαιτητής ήταν ο Περράκης με βοηθούς τους Φωτόπουλο και Τσολακίδη.

ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ (Γιάννης Χλωρός) Καλαματιανός, Τζανιδάκης (61' Βλαχόπουλος), Καλογερόπουλος, Ζίζηλας (82' Αντωνόπουλος), Μπιταξής, Τσιουλος, Γιαννακόπουλος (61' Μάκρας), Κατσάρας (61' Καμπεράι), Παληγεώργος, Αποστολόπουλος, Γκρέμπι.

ΑΕ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Σταύρος Αμανατιδης) Μυλωνάς, Φουκούλης, Βλάχος, Μανουσάκης,Ντζαβίδας, Πάζα, Ντούλε, Μπράχος (73' Αζαλ), Καλιαμπάκας (73' Κανελλόπουλος), Τρυφιάτης, Αλεξανδράκης (90+2 Τζήμας).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35