social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Φινάλε με νίκη ο Αστέρας Ζωγράφου, 3-1 τον Ορφέα Αιγάλεω

Φινάλε με νίκη ο Αστέρας Ζωγράφου, 3-1 τον Ορφέα Αιγάλεω

Έβαλε «τρίποντο» για επίλογο ο Αστέρας Ζωγράφου στη φετινή, δύσκολη σεζόν στον 1ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ, καθώς επικράτησε με 3-1 του Ορφέα Αιγάλεω.

Στο δημοτικό στάδιο Ζωγράφου οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν τον αντίπαλό τους, παίρνοντας το προβάδισμα στο 5ο λεπτό χάρη σε σουτ του Λουμίδη (0-1), ωστόσο οι κυανέρυθροι αντέδρασαν και έφτασαν στην ανατροπή. Στο 20' ο Κούρρα κέρδισε πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Εξηντάρης για το 1-1, στο 40' ο Τζίγκος ακολούθησε τη φάση μετά από δοκάρι σε σουτ του Βραχίμη και με σουτ έκανε το 2-1, ενώ στο 50' ο Ρουσίτ αξιοποίησε σέντρα του Τσιάκαλου και με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Διαιτητές: Καπίρης, Καφρίτσας-Ματσούκας

ΑΣΤΕΡΑΣ ΖΩΓΡ. (Βαγγέλης Γούτης): Κοτζάρ, Ντίσα, Τσιάκαλος, Σπαγής, Εξηντάρης, Βραχίμη, Τζοβάρας, Τζίγκος (86' Γεωργίου), Κούρρα, Τσοχαντάρης, Ρούσιτ (82' Σταματούκος)

ΟΡΦΕΑΣ ΑΙΓ. (Σταύρος Ηλιόπουλος): Μακρής, Β. Αγγελακόπουλος, Σακάκος (70' Μουσκάτ), Μπέλιας, Κετσιλής, Σαρδέλης, Λουμίδης, Γεωργόπουλος, Φ. Αγγελακόπουλος (78' Νεστουράι), Μανωλίκας (46' Ανδρωνιώτης), Λάππας, Μαγαλιός.

 


Σχετικά άρθρα

Ουσιαστική κίνηση με Σκούμα στο Χολαργό

Ισοπαλία για Θρίαμβο Χαϊδαρίου και Κολωνό (1-1)

Ακάθεκτος ο Κένταυρος Βριλησσίων 4-1 τον Παπάγο

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35