social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Επίλογο με νίκη ο ΓΣ Αργυρούπολης σε «χορταστικό» ματς (5-4 τους Αμπελόκηπους)

Επίλογο με νίκη ο ΓΣ Αργυρούπολης σε «χορταστικό» ματς (5-4 τους Αμπελόκηπους)

Γκολ και θέαμα πρόσφεραν ΓΣ Αργυρούπολης και Αμπελόκηποι στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου Αργυρούπολης Β', με τους γηπεδούχους να φτάνουν στη νίκη με το «χορταστικό» 5-4 και να κλείνουν θετικά τη σεζόν.

Εξίσου εντυπωσιακό, μάλιστα, είναι το γεγονός ότι μέχρι να συμπληρωθεί μία ώρα αγώνα, οι φιλοξενούμενοι βρίσκονταν μπροστά στο σκορ!

Μόλις στο 3ο λεπτό οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα με φάουλ του Κωστόπουλου (1-0), όμως δύο λεπτά μετά (5') ο Τοπάλης ισοφάρισε με πλασέ (1-1). Μάλιστα, οι πράσινοι έκαναν την ανατροπή με σουτ του Κυρκασιάδη στο 32' (1-2). Στο δεύτερο μέρος οι «πορτοκαλί» αντέδρασαν και με δύο γκολ του Δρακοντίδη με ισάριθμα πλασέ στο 60' και στο 70' ανέκτησαν τα ηνία. Μάλιστα, στο 75' ο Γιαννίκος εδραίωσε το προβάδισμα της ομάδας του με κεφαλιά (4-2). Στο επόμενο λεπτό ο Ανδρεάκος μείωσε με σουτ σε 4-3, στο 80' ο Χρήστου με πλασέ σημείωσε το 5-3 και στο 87' ο Κλιάμπας με μακρινό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 5-4.

Διαιτητές: Παπαγιαννάκης, Γεωργακόπουλος-Κατώνης

ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Γιάννης Λεβέντης): Τσιτσίλιας, Κωστόπουλος (87' Γκρεβτσίδης), Κωστάκης, Μπιζίνης, Γιαννίκος, Παπακωνσταντίνου (69' Ξηρός), Ντρισμπιώτης (46' Γοργάκης), Τσάκαλος, Ρουμπελάκης (46' Παπασπύρου), Χρήστου, Δρακοντίδης

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ (Παναγιώτος Τσορπατζόγλου): Μάνκο, Τσαγκρώνης, Λιούσης (46' Αργυρού), Μακρής (46' Μπλίκας), Χίνος, Ρεσίτης (46' Κλιάμπας), Ανδριόπουλος (60' Ανδρεάκος), Κυρκασιάδης, Φαλάδος, Τοπάλης, Παφλιάς.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35