social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Απόλλων Χαλανδρίου: Με Άγ. Δημήτριο στο... ουδέτερο του Χαλανδρίου

Απόλλων Χαλανδρίου: Με Άγ. Δημήτριο στο... ουδέτερο του Χαλανδρίου

Η επιστροφή στη δράση και η επανέναρξη των μπαράζ ανόδου στο πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΑ θα βρει τον Απόλλωνα Χαλανδρίου να φιλοξενεί τον Άγιο Δημήτριο με στόχο να πετύχει την πρώτη του νίκη στη διαδικασία.

Η ομάδα του Χρήστου Βλάχου αγωνίζεται τυπικά ως γηπεδούχος, όμως επί της ουσίας το δημοτικό στάδιο Χαλανδρίου περισσότερο μοιάζει με ουδέτερο γήπεδο για τους κυανόλευκους, παρά με την έδρα στην οποία θα ήθελαν να στηριχθούν!

Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι ούτως ή άλλως ο Απόλλων βρίσκεται να δίνει αυτούς τους αγώνες σε ένα άλλο γήπεδο και όχι στη φυσική του έδρα, που είναι το γήπεδο Κ. Χαλανδρίου, αλλά και το πρόσθετο στοιχείο ότι δεν προπονείται στο δημοτικό στάδιο λόγω του ήδη «φορτωμένου» ωραρίου εκεί από τις συνεχείς υποχρεώσεις των άλλων δύο σωματείων της πόλης και των τμημάτων υποδομής τους. Είναι χαρακτηριστικό ότι από τη Μ. Εβδομάδα και μέχρι τώρα, μετά δηλαδή το παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Φοίνικα Περιστερίου, οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα δεν μπόρεσαν να κάνουν έστω μία προπόνηση στο στάδιο! Πρόκειται σαφώς για μία παράμετρο που προβληματίζει τους ανθρώπους της ομάδας, οι οποίοι ωστόσο δεν χάνουν την αισιοδοξία τους για το αυριανό (22/4) ματς.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35