social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σπουδαίος ο Άτλας Κυψέλης, «διπλό» σωτηρίας με Καβαλιέρη (2-1 τον Παράδεισο)

Σπουδαίος ο Άτλας Κυψέλης, «διπλό» σωτηρίας με Καβαλιέρη (2-1 τον Παράδεισο)

Άλλο ένα βήμα προς την παραμονή του στη Β' ΕΠΣΑ, το σημαντικότερο από όλα, έκανε σήμερα (29/4) το απόγευμα ο Άτλας Κυψέλης, στις τάξεις του οποίου βλέπουν τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται να ανταμείβεται!

Έχοντας κορυφαίο και σκόρερ τον Καβαλιέρη, η ομάδα του Δ. Σλεποκούροβ πήρε τεράστια νίκη με 2-1 στο γήπεδο της Πεύκης απέναντι στον Παράδεισο, «ζευγαρώνοντας» τις επιτυχίες της σε ισάριθμα παιχνίδια.

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν στο 15', όταν ο Στούλης εκτέλεσε άστοχα πέναλτι. Πέντε λεπτά μετά (20') ο Λεφάκης γέμισε με φάουλ, βλέποντας την μπάλα να προσγειώνεται στο οριζόντιο δοκάρι και να καταλήγει άουτ. Οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν με την πάροδο του χρόνου και, μάλιστα, ευτύχησαν να πάρουν το προβάδισμα στο 70', όταν ο Α. Νάση κέρδισε πέναλτι με ωραία ατομική ενέργεια και ο Καβαλιέρης από την άσπρη βούλα δεν λάθεψε (1-0). Οκτώ λεπτά αργότερα (78') ο ίδιος παίκτης σημείωσε το 0-2 με σουτ μετά από ασθενή απομάκρυνση της μπάλας από την άμυνα σε εκτέλεση κόρνερ. Το μόνο που πρόλαβαν να κάνουν οι Αμαρουσιώτες, ήταν να μειώσουν για το τελικό 1-2 στο 88' με πλασέ του Σιμιτζόγλου από γύρισμα Κ. Πετόκου.

Διαιτητές: Χριστοδούλου, Ρούσσος-Καμπιώτης

ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ (Γιώργος Σιμιτζόγλου): Ξαφής, Χαβενετίδης, Παπαστεργίου (85' Σιμιτζόγλου), Σφυρής (85' Παλαμίδας), Στούλης (46' Δόσης), Καραλής, Γούλας (64' Μιχαλάς), Λ. Πετόκου, Αποστολόπουλος (74' Χριστόπουλος), Λεφάκης, Κ. Πετόκου

ΑΤΛΑΣ ΚΥΨΕΛΗΣ (Δημήτρης Σλεποκούροβ): Λάτσης, Β. Νάση, Λιβάνιος (88' Σαρίδης), Καραφλής, Κοσμίδης, Τελάι, Τσιτσόπουλος (60' Μπάρε), Κόστα (79' Χατζίου), Α. Νάση, Καβαλιέρης, Τσαλαβούτας (60' Σ. Νάση).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35