social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Επανήλθε η Αλσούπολη, 4-0 τον Άτταλο

Επανήλθε η Αλσούπολη, 4-0 τον Άτταλο

Μετά από τέσσερις αγωνιστικές όπου είχε δύο ισοπαλίες και δύο ήττες, η Αλσούπολη επέστρεψε στις νίκες και διατηρείται στην 5η θέση, στον 1ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ.

Η ομάδα του Γ. Λαζάρου υποδέχθηκε στο δημοτικό στάδιο Ν. Ιωνίας τον ουραγό Άτταλο, του οποίου επικράτησε άνετα με 4-0. Η νικη των πράσινων, ωστόσο, επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του Αρναρέλλη στο γόνατο, το μέγεθος του οποίου θα εξακριβωθεί στις εξετάσεις που θα υποβληθεί ο άτυχος άσος. Συνέπεια του τραυματισμού αυτού, μάλιστα, ήταν οι γηπεδούχοι να αγωνιστούν από το 84ο λεπτό κι έπειτα με δέκα ποδοσφαιριστές.

Όσον αφορά στα γκολ του αγώνα, μόλις στο 12ο λεπτό ο Σταθόπουλος σκόραρε με σουτ για το 1-0 και τέσσερα λεπτά μετά (16') ο Τρούσης με πλασέ σημείωσε το 2-0. Στο 63' ο Παπαδήμας με πλασέ έκανε το 3-0 και στο 78' ο Καφούσης με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Διαιτητές: Καρράς, Ζερβού-Κατώνης

ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ (Γιώργος Λαζάρου): Σούνας, Μάνδαλος, Σπυράτος, Δουγιέκος, Ιωαννίδης (67' Ξανθουδάκης), Κωνσταντάκης, Δρυμωνίτης (46' Καφούσης), Αρναρέλλης, Παπαδήμας (65' Διαμαντόπουλος), Σταθόπουλος (75' Ασίμης), Τρούσης

ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ (Μανώλης Δουλγεράκης): Πασαπνόης, Κορλιές, Σουλταμπαλόγλου, Χριστουλάκης, Παπαδημητρίου (57' Φουσέκας), Σπάθας (46' Γυφτάκης), Ασημακόπουλος, Κασνέτση, Λιμάι (57' Λουκιδέλης), Μαρούσος, Κωστούλας.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35