social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ακάθεκτη η Αλσούπολη, 4-2 εκτός τον Πανιώνιο Καισαριανής

Ακάθεκτη η Αλσούπολη, 4-2 εκτός τον Πανιώνιο Καισαριανής

Το ένα μετά το άλλο μαζεύει τα «τρίποντα» η Αλσούπολη και εδραιώνεται στην πρώτη τετράδα της κατάταξης, στον 1ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ.

Η ομάδα του Γ. Λαζάρου πέτυχε την έκτη συνεχόμενη νίκη της, αυτή τη φορά στο γήπεδο της Νήαρ Ηστ όπου επιβλήθηκε με 4-2 του Πανιωνίου Καισαριανής. Οι πράσινοι ήταν καταιγιστικοί στο πρώτο ημίωρο, διάστημα στο οποίο βρέθηκαν να προηγούνται με τρία γκολ διαφορά! Στο 10ο λεπτό ο Παπαδήμας άνοιξε το σκορ με φοβερό, ευθύβολο χτύπημα φάουλ (0-1) και επτά λεπτά μετά (17') ο Βασίλι σημείωσε το 0-2 με πλασέ. Στο 30' ο Σταθόπουλος σκόραρε με σουτ από θέση εκτός περιοχής για το 0-3, με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να αντιδράσουν στο δεύτερο ημίχρονο και να τα καταφέρνουν εν μέρει! Στο 60ο λεπτό ο Απ. Χατζηστεφάνου μείωσε με πέναλτι σε 1-3 και στο 78' ο ίδιος παίκτης με πλασέ έβαλε την ομάδα του για τα καλά στο παιχνίδι (2-3). Ωστόσο, την τελευταία... λέξη την είπε η Αλσούπολη, η οποία έφτασε στο τελικό 2-4 με πλασέ του Σταθόπουλου στο 95'.

Διαιτητές: Δημητρακόπουλος, Καμπιώτης-Νάτσιος

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΙΣ. (Αντώνης Κουφογιαννάκης): Χάλαρης, Πεμάι, Μελιγός (46' Ντόκος), Μπαρμπαλιάς, Αϊβάζης, Διονυσόπουλος, Αγγ. Χατζηστεφάνου, Τσακλάνος, Κατωπόδης (73' Οικονομόπουλος), Απ. Χατζηστεφάνου, Καστρούνης (46' Τερζάκης)

ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ (Γιώργος Λαζάρου): Σούνας, Σελαϊντίν (85' Καφούσης), Σώντας, Φειδάκης, Μάνδαλος, Κωνσταντάκης (46' Δουγιέκος), Δρυμωνίτης (46' Διαμαντόπουλος), Βασίλι (75' Αρναρέλλης), Παπαδήμας, Σταθόπουλος, Τρούσι (93' Ασίμης)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35